Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema nekim naznakama za koje se u klubu ne može dobiti potvrda, Hajduk bi se ipak u ponedjeljak mogao uputiti u stečajni postupak, što automatski ne bi značilo da će izgubiti svoj prvoligaški status.


Neosporno je da u ovom trenutku Hajduk ima sredstava za platiti dug svojem bivšem igraču Hrvoju Vukoviću od 2.178.000 kuna, samo gledajući s aspekta gotovo pa trostruko veće zarade od nedavne prodaje Mirka Hrgovića u japanski Jef United i Darija Damjanovića u rusku Luč-Energiju, pa i ako se u ponedjeljak i pokrene stečajni postupak nad najstarijih hrvatskim prvoligašem, bit će to, čini se, prije svega odluka aktualnog klupskog vodstva, piše Glas Dalmacije. 

Vezani članci Pero Ćorić HSP AS prijavio Peru Ćorića zbog krađe promopulta, govornice, kuhinjskog bloka, kipa Ante Starčevića... Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Propast tvrtki, dugovi veledrogerijama, prisjećanje na žene žrtve nasilja – Sve je to u tjednu za nama zasjenila afera JANAF

Hajdukovi čelnici dobro moraju proučiti što će im značiti otvaranje stečaja nad klubom, upoznati se sa svim njegovim posljedicama. Vođenje kluba bi u tom slučaju od predsjednika Željka Jerkova i njegove uprave preuzeo stečajni upravitelj.

Predsjednik Jerkov samo je kazao kako će se o svemu Hajduk očitovati do ponedjeljka. Hajduk je, čini se, puno bliži - stečajnom postupku.