Stranke koje daju potporu predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću pozvale su sve građane da izađu na izbore u što većem broju kako bi sprječili moguće malverzacije sa glasovima.

Galerija


Danas su iz Sabora pozvali građane da masovno glasuju. Rekli su kako je u borbi za normalnu Hrvatsku svaki glas važan te da se jedino većom izlaznošću može spriječiti krađa glasova.

Vezani članci Što kažu građani o pobjedi Zorana Milanovića - 2 Dojmovi građana nakon predsjedničkih izbora: "Očekujem bilo što. S druge strane, ne očekujem ništa konkretno" Charles Michel Charles Michel među prvima čestitao Milanoviću, veleposlanstvo SAD-a zahvalno Grabar-Kitarović na suradnji

Jedino je glas za Zorana Milanovića, dodaju, glas za civilizacijske vrijednosti za koje smo već jednom mislili da smo ih postigli, ali nas je kao društvo, vladajuća garnitura vratila unatrag.

„Pozivamo građane RH da masovno se odazovu na predstojeće predsjedničke izbore kako bi spriječili mogućnost manipulacije i krađe glasova na izborima“ poručio je biračima predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

Predsjednica GLAS-a, Anka Mrak Taritaš, dodala je kako je jako važno izaći na nadolazeće izbore jer se jedino tako može pokazati da „Hrvatska ima budućnosti i da može biti normalna“.

Mirando Mrsić iz stranke Demkrati poručio je biračima kako ostanak kod kuće znači glas za Kolindu ili Škoru, dok je predsjednik HSS-a Krešimir Beljak oštro kritizirao aktualnu predsjednicu.

„S Pantovcaka je15 godina dolazio razum, Pantovčaka se nikad nismo od 2000. trebali sramit a zadnjih 5 godina se svi mi cijela hrvatska ima čega sramiti“, zaključio je Beljak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr