Obavijesti Video Pretražite Navigacija
važno je ostati pribran

Sabina Tandara Knezović i Mislav Bago otkrivaju kako će izgledati emisija ''Predsjednički izbori''

Vrhunski politički reporteri Nove TV Sabina Tandara Knezović i Mislav Bago vodit će izbornu emisiju na Novoj TV ''Predsjednički izbori'' te su otkrili kako će ona izgledati.

''Emisija u povodu predsjedničkih izbora bit će višesatna, nepredvidiva pogotovo nakon objave Državnog izbornog povjerenstva'', rekao je Mislav Bago. Zajedno s kolegicom Sabinom Tandarom Knezović ugostit će brojne goste, poput profesora Tihomira Cipeka, a komunikaciju političara komentirat će stručnjakinju za verbalnu i neverbalnu komunikaciju Gabrijela Kišiček.

Pročitajte i ovo Što kažu građani o pobjedi Zorana Milanovića - 2 Dan poslije Dojmovi građana nakon predsjedničkih izbora: "Očekujem bilo što. S druge strane, ne očekujem ništa konkretno" Slika nije dostupna Interaktivna karta Objavljeni detaljni rezultati predsjedničkih izbora: Pogledajte kako su glasali vaši susjedi

Na pitanje na što je najvažnije obratiti pažnju prilikom višesatnog emitiranja uživo, Tandara Knezović kaže: ''Jako je važna koncentracija''. ''Važno je imati u mislima da ako sve krene nizbrdo, moraš biti pribran u tom trenutku'', dodao je Bago.

Što su još rekli o emisiji koju će voditi u izbornoj noći, možete pogledati u priloženom videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene