Branko Bačić komentirao je potez HDZ-ova saborskog zastupnika Steve Culeja, koji je izjavio kako na predsjedničkim izborima podržava Miroslava Škoru.

Galerija


Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić izjavio je u četvrtak u Dubrovniku kako je podrška HDZ-ova saborskog zastupnika Steve Culeja nezavisnom kandidatu Miroslavu Škori neprimjerena i neprihvatljiva te dodao kako će HDZ o tome raspravljati nakon predsjedničkih izbora.

Vezani članci Stevo Culej Culej u prvim redovima na Škorinu skupu: "Merčep zapravo nije bio general, bio je časnik za logistiku" Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) HDZ-ovac Culej podržao Škoru nakon njegove najave da bi pomilovao Merčepa: "Škoro, moj glas imaš!"

Bačić je rekao kako, osim Culeja, niti jedan član HDZ-a nije dao potporu nijednom drugom kandidatu osim Kolinde Grabar-Kitarović.

"Riječ je o jednom jedinom zastupniku. Kad je na tijelima stranke i na Klubu zastupnika HDZ-a bila riječ o podršci Kolindi Grabar-Kitarović, niti jedan zastupnik, uključujući Culeja, to nije osporio. To je od Culeja neprimjereno i neprihvatljivo. Poručujem njegovim vokabularom: 'Od volje mu ko Šokcu post.' Naime, tako je on odgovorio na pitanje što će biti ako ga vodstvo stranke sankcionira zbog tada još eventualne podrške Miroslavu Škori", zaključio je Bačić.

Saborski zastupnik iz redova HDZ-a Stevo Culej na svom profilu na Facebooku ranije je objavio da Miroslav Škoro ima njegov glas na nadolazećim predsjedničkim izborima.

"Škoro... moj glas imaš", napisao je Culej te priložio fotografiju Škore i Tomislava Merčepa uz koju stoji izjava Miroslava Škore o tome da kao predsjednik neće ponoviti greške prethodnika te da će pomilovati hrvatske branitelje. (Hina)