Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ-ovac kontra stranke

Culej u prvim redovima na Škorinu skupu: "Merčep zapravo nije bio general, bio je časnik za logistiku"

Nakon što se HDZ-ovac Stevo Culej danas pridružio predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori u Višnjevcu, stigao je i na njegov skup u Vukovaru.

Prije nego što je sjeo u prve redove Culej je poručio kako je njegov glas za Škoru između ostalog rezultat Vukovaraca "koji traže još puno odgovora".

Pročitajte i ovo Stevo Culej Nakon podrške Škori Culej se vraća kući, u drugom krugu podržat će Grabar-Kitarović: "Ako biramo, neka to bude kockasto" Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović ne propustite od 19.15 sati Ekskluzivno: Dnevnik Nove TV večeras donosi prvo veliko istraživanje o drugom krugu predsjedničkih izbora

"Prepoznajem se u tome i zato dajem glas Škori", kazao je Culej.

Na pitanje slaže li se sa Škorom koji je ustvrdio kako osuđenog generala Tomislava Merčepa treba pomilovati zbog bolesti, Culej je odgovorio kako on smatra da Merčep zapravo "nije general".

"Nije imao papirnatu-zapovjednu odgovornost u ratu već je bio časnik za logistiku, pomoćnik minista u to vrijeme", kazao je Culej.

Podsjetimo, zastupnik HDZ-a Stevo Culej pridružio se kandidatu na predsjedničkim izborima Miroslavu Škori na predizbornom skupu u Višnjevcu u Slavoniji, nakon što je u utorak na svojoj Facebook stranici napisao da upravo Škori ide njegov glas na predsjedničkim izborima.

 

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene