Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEĆE ZA GRABAR-KITAROVIĆ

HDZ-ovac Culej podržao Škoru nakon njegove najave da bi pomilovao Merčepa: "Škoro, moj glas imaš!"

Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr)
Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Stevo Culej tvrdi da su mu ukrali torbu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
HDZ-ov saborski zastupnik Stevo Culej u utorak je na svom Facebook profilu objavio da će na predsjedničkim izborima glasati za Miroslava Škoru.

Stevo Culej, saborski zastupnik HDZ-a neće podržati stranačku kandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima. 

Pročitajte i ovo Stevo Culej Nakon podrške Škori Culej se vraća kući, u drugom krugu podržat će Grabar-Kitarović: "Ako biramo, neka to bude kockasto" Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović ne propustite od 19.15 sati Ekskluzivno: Dnevnik Nove TV večeras donosi prvo veliko istraživanje o drugom krugu predsjedničkih izbora

Njegov glas ima Miroslav Škoro. Objavio je to Culej na svojem Facebook profilu i to nakon što je Škoro najavio kako bi pomilovao Tomislava Merčepa.

"Škoro, moj glas imaš", napisao je Culej.

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u emisiji na lokalnoj televiziji zapitao se koje je branitelje aktualna predsjednica pomilovala i dodao da bi on osobno pomilovao i Tomislava Merčepa.

Inače, Tomislav Merčep osuđen je za ratne zločine u Pakračkoj poljani i Zagrebačkom velesajmu, za nezakonita uhićenja, zlostavljanje i ubijanja civila, među koja spada i ubojstvo obitelji Zec 1991. godine. Vrhovni sud mu je 2017. potvrdio presudu za ratni zločin, a njome mu je prvotna zatvorska kazna od pet i pol godina povećana na sedam godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene