Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije nesreće u tjedan dana

Autobus Kolinde Grabar-Kitarović sudjelovao u još jednoj nesreći kod Knina, kriv vozač kamiona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović sudjelovao je u još jednoj prometnoj nesreći, ovoga puta kod mjesta Zvjerinac, nedaleko od Knina.

Autobus predsjedničke kandidatkinje i aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović proteklog je tjedna sudjelovao u prometnoj nesreći u mjestu Mali Bukovec. Kako doznajemo, i nekoliko dana ranije u prometnoj nesreći kod Knina sudjelovao je autobus kandidatkinje na predsjedničkim izborima.

Naime, u subotu 7. prosinca autobus je okrznuo i oštetio teretno vozilo kod mjesta Zvjerinac, nedaleko od Knina, pri čemu je teretnom vozilu razbijen lijevi retrovizor.

Iz policije su nam potvrdili da se nesreća dogodila te da je kriv vozač teretnog vozila jer se štićenoj koloni nije dovoljno pomaknuo u stranu. On je, kažu iz policije, na licu mjesta platio kaznu u iznosu od 650 kuna. Nisu mogli potvrditi je li u nesreći sudjelovao autobus predsjedničke kandidatkinje, no potvrdili su da je bila riječ o štićenoj koloni vozila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prekršajna prijava vozaču Grabar-Kitarović: "Nisam znala da je autobus udario automobil. Da sam znala, odmah bi se zaustavili"

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović materijalna šteta Autobus Kolinde Grabar-Kitarović zakvačio auto na cesti pa produžio, iz njena stožera pojasnili zašto nisu stali

Glasnogovornik kampanje Zoltan Kabok za DNEVNIK.hr nije niti potvrdio niti demantirao da je autobus Kolinde Grabar-Kitarović sudjelovao u nesreći kod Zvjerinca, već je kazao da je policija ''dovoljno rekla''.

Podsjetimo, slična se nesreća dogodila i 12. prosinca kada je štićena kolona bila na putu na predizborni skup u Lobor. Do nesreće je došlo kad je autobus zakvačio drugi automobil na cesti. Kolinda Grabar-Kitarović nakon nesreće se susrela sa Silvijom Soldo čiji je automobil u autobus i zakvačio.

Predsjednica se ispričala i ponudila da osobno plati zamjensko vozilo dok je oštećeno na popravku. Iz stožera Kolinde Grabar-Kitarović potvrdili su za DNEVNIK.hr da je gospođa Soldo rekla kako to nije potrebno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene