Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekršajna prijava vozaču

Grabar-Kitarović: "Nisam znala da je autobus udario automobil. Da sam znala, odmah bi se zaustavili"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović susrela se sa Silvijom Soldo čiji je automobil u utorak u Malom Bukovcu zakvačio autobus u kojem se vozila predsjednica.

Iz stožera predsjedničke kandidatkinje Kolinda Grabar-Kitarović potvrđeno nam je da je do privatnog susreta sa Silvijom Soldo došlo prije odlaska Grabar-Kitarović u Karlovac na predizborni skup.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neslužbeni rezultati DIP-a Predsjednički izbori: Kako je glasala dijaspora? Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nakon izlaznih anketa ide na odmor? Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj"

Ispričala se i ponudila kako će osobno platiti zamjensko vozilo dok je oštećeno na popravku. Iz stožera Kolinde Grabar Kitarović potvrdili su nam i da je gospođa Soldo rekla kako to nije potrebno.

Podsjetimo, autobus predsjedničke kandidatkinje u utorak navečer sudjelovao je u prometnoj nesreći u mjestu Mali Bukovec.

Štićena kolona bila je na putu na predizborni skup u Lobor. U nesreći nitko nije ozlijeđen. Do nesreće je došlo kad je autobus zakvačio drugi automobil na cesti u kojem je bila Silvija Soldo i njezin maloljetni sin.

Glasnogovornik PU krapinsko-zagorske Zoran Lončar potvrdio nam je kako će vozač autobusa u kojem je bila predsjednička kandidatkinja biti prekršajno prijavljen.

"Nesreća se dogodila jer se autobus nije držao desnog ruba kolnika, kao što se trebao držati", rekao nam je Lončar.

Grabar Kitarović objasnila je i zašto štićena kolona nije stala nakon manje prometne nesreće u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji, koju je skrivio autobus kojim su se prevozili članovi stožera i sama predsjednica.

"Apsolutno nisam znala da je autobus udario automobil, inače bih bila odmah reagirala. Obzirom da postoje posebni postupci za štićene osobe, međutim, ono što mene zanima, moram vam reći prije svega, da sam tek sinoć saznala da se to dogodilo i ono što bih bila učinila u tom trenutku da sam znala da se dogodilo, zaustavili bismo autobus i ja bih izašla prije vidjeti kako se osjećaju osobe koje su u automobilu, najbitnije mi je zdravlje ljudi, i ostavila nekoga da onda rješava pitanja osiguranja i svega ostalog", rekla je predsjednica.

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene