Obavijesti Video Pretražite Navigacija
materijalna šteta

Autobus Kolinde Grabar-Kitarović zakvačio auto na cesti pa produžio, iz njena stožera pojasnili zašto nisu stali

Kolinda Grabar-Kitarović
Kolinda Grabar-Kitarović DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija 1/1 >>
Autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović u utorak navečer sudjelovao je u prometnoj nesreći u mjestu Mali Bukovec.

Štićena kolona bila je na putu na predizborni skup u Lobor. Nitko nije ozlijeđen. Do nesreće je došlo kad je autobus zakvačio drugi automobil na cesti.

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček i Vjekoslav Đaić KOMUNIKACIJSKA STRUČNJAKINJA analizira ''Grabar-Kitarović održala pravi državnički, damski govor, konačno je opuštena'', evo i kako bi mogao izgledati inauguracijski govor Slika nije dostupna Interaktivna karta Objavljeni detaljni rezultati predsjedničkih izbora: Pogledajte kako su glasali vaši susjedi

"Uzrok nesreće je nezadržavanje vozila uz desni rub kolnika, a nesreća se dogodila u 18:50. U automobilu je, uz vozačicu bilo i dijete", potvrdio nam je glasnogovornik PU krapinsko-zagorske Zoran Lončar.

Izborni stožer Kolinde Grabar-Kitarović izrazio je najdublje žaljenje zbog nesreće. Glasnogovornik kampanje Zoltan Kabok potvrdio nam je kako će izaslanik predsjedničke kandidatkinje najvjerojatnije sutra posjetiti oštećenu vozačicu.

"Izražavamo najdublje žaljenje zbog nesreće. Riječ je o manjoj nesreći, samo s materijalnom štetom. Bio sam u tom autobusu zajedno s kandidatkinjom i ništa se nije ni čulo ni osjetilo, niti se autobus zaljuljao.

Ni po čemu nisam osjetio da se nešto dogodilo“, kazao nam je Kabok.

Napominje kako su ljudi iz osiguranja kazali da je sve učinjeno prema pravilima i kako se u takvim slučajevima, vozilo u kojem se nalazi štićena osoba - ne zaustavlja.

Policija nam je potvrdila kako je očevid nesreće napravljen na mjestu nesreće, ali i na autobusu, 2 kilometra dalje od mjesta nesreće.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene