Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"sučelimo programe"

Grabar-Kitarović odgovorila na prozivke da izbjegava sučeljavanja: "Pokažite minimum poštovanja prema našim ljudima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Zoran Milanović kazao je da neće doći na sučeljavanje bez predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović.

Milanović u Donjem Lapcu boravi u sklopu predizborne kampanje, a za sučeljavanje je kazao da neće doći ako ne dođe predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović jer, kako je kazao - debata bez predsjednika u hrvatskom sustavu nema smisla.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Slika nije dostupna Neslužbeni rezultati DIP-a Predsjednički izbori: Kako je glasala dijaspora?

Ne želi se suočiti samo s predsjedničkim kandidatom Miroslavom Škorom. "Jer on nije predsjednički kandidat, ali s predsjednicom, Škorom i Kolakušićem - da", kazao je Milanović, prenosi N1.

Dodao je da su ovo prvi izbori u Hrvatskoj na kojima nema predsjedničke debate te da aktualna predsjednica "kukavički i od početka bježi od debate u prvom krugu". Smatra da se i u drugom krugu može očekivati isto, bude li ga bilo. Za drugi krug izbora navodi da će biti potpuno nova priča.

Grabar-Kitarović potom se oglasila na Twitteru. "Sučeljavanje? Pokažite onaj minimum poštovanja prema našim ljudima, recite što im nudite, kako vidite budućnost ovog naroda i ove države, uobličite to u pristojan dokument te sučelimo programe", napisala je Grabar-Kitarović.

Nedugo nakon te objave napisala je još jednu s kratkom porukom "i ne izvlačite se na ovlasti", na kraju koje je dodala i smajlić.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene