Kolinda Grabar-Kitarović u Splitu (Foto: Dnevnik.hr)
Kolinda Grabar-Kitarović u Splitu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Predsjednički kandidat Zoran Milanović kazao je da neće doći na sučeljavanje bez predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović.


Milanović u Donjem Lapcu boravi u sklopu predizborne kampanje, a za sučeljavanje je kazao da neće doći ako ne dođe predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović jer, kako je kazao - debata bez predsjednika u hrvatskom sustavu nema smisla.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović stigli na sučeljavanje Nove TV Otkrili strategije: Grabar-Kitarović i Milanović stigli na finalno sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Novoj TV Sučeljavanje Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića - 4 Šok na kraju sučeljavanja: Grabar-Kitarović otkrila sadržaj SMS-a koji joj je Milanović navodno poslao kad se sastavljala Vlada - ''Išao je na moj ego''

Ne želi se suočiti samo s predsjedničkim kandidatom Miroslavom Škorom. "Jer on nije predsjednički kandidat, ali s predsjednicom, Škorom i Kolakušićem - da", kazao je Milanović, prenosi N1.

Dodao je da su ovo prvi izbori u Hrvatskoj na kojima nema predsjedničke debate te da aktualna predsjednica "kukavički i od početka bježi od debate u prvom krugu". Smatra da se i u drugom krugu može očekivati isto, bude li ga bilo. Za drugi krug izbora navodi da će biti potpuno nova priča.

Grabar-Kitarović potom se oglasila na Twitteru. "Sučeljavanje? Pokažite onaj minimum poštovanja prema našim ljudima, recite što im nudite, kako vidite budućnost ovog naroda i ove države, uobličite to u pristojan dokument te sučelimo programe", napisala je Grabar-Kitarović.

Nedugo nakon te objave napisala je još jednu s kratkom porukom "i ne izvlačite se na ovlasti", na kraju koje je dodala i smajlić.