Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba za grad pod Marjanom

Puljak vodi u borbi za Split, ovacije u stožeru: "Dobili smo prvo poluvrijeme", Mihanović: "Pobijedit ćemo u drugom krugu"

Aktualno Galerija Ivica Puljak Ivica Puljak Foto: DNEVNIK.hr +0 Vice Mihanović Galerija 1/2 >>
Ivica Puljak uvjerljivo vodi u izbornoj utrci za gradonačelnika Splita. I on i njegov protukandidat, HDZ-ov Vice Mihanović obratili su se javnosti.

U Splitu nakon 55,83 posto obrađenih glasova Ivica Puljak (Centar) vodi u borbi za mjesto gradonačenika Splita. Puljak je osvojio 29,04 posto, a HDZ-ov Vice Mihanović osvaja 20,84 posto glasova. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otkrio je s kime bi surađivao Puljak poziva Mihanovića na sučeljavanje uoči drugog kruga: ''Neka odabere mjesto i vrijeme'' Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Splita - 2 Bitka za Split ŽESTOKO SUČELJAVANJE Kerum replicirao samome sebi: "Dobio sam nagradu za govornika. Doveo sam Ultru u Split, mene poštiva cijeli svijet"

"Ovo je kulturan, civiliziran i pristojan grad. Zahvaljujem svima koji su izašli na izbore te svima koji su nam dali povjerenje. Mi vas nećemo razočarati, svim snagama ćemo se zalagati da se sve ono što smo obećali i ostvari. Vodili smo kampanju koja je predstavljal drugačiji Split. Dobili smo prvo poluvrijeme, ali utakmica još nije završena, čeka nas drugo poluvrijeme, "kazao je Puljak i rekao kako je donekle iznenađen ovakvim rezultatima.

Dodao je kako u drugom krugu očekuje potporu svih civiliziranih građana te dodao da će imati i većinu u gradskom vijeću.

Javnosti se nedugo nakon Puljka obratio i HDZ-ov Mihanović te poručio kako će sigurno pobijediti u Splitu.

"Ne smijemo dopustiti da nacionalne podjele postanu i lokalne", rekao je Mihanović te dodao da su zadovoljni s rezultatom. 

Rekao je kako mu je bilo svejedno s kim će se sučeliti u drugom krugu. 

"Kad postanem gradonačelnik uhvatit ću se slaganja većine u Gradskom vijeću", rekao je Mihanović. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene