Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijedan 187.000 kuna

Zaklada Ana Rukavina donirala respirator zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti ''Dr. Fran Mihaljević''

Zaklada Ana Rukavina u ovoj će teškoj situaciji s koronavirusom Klinici za infektivne bolesti ''Dr. Fran Mihaljević'' u Zagrebu donirati respirator u vrijednosti oko 187.000 kuna.

Zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti ''Dr. Fran Mihaljević'' zaklada Ana Rukavina će donirati respirator vrijedan oko 187.000 kuna. Zaklada je nedavno Klinici donirala i mobilni ultrazvučni uređaj.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

Upraviteljica Zaklade Marija Rukavina poručila je da ovim činom žele pomoći svima onima kojima će ova medicinska oprema biti neophodna.

''Želimo i na taj način nastaviti misiju Zaklade dalje, pomagati i spašavati živote. Samo jedan spašeni život čini puno, a to je jedino ono za što smo osnovani. Hvala svima onima koji su nam pomogli i pozivima na humanitarni telefon da možemo svi zajedno ovo učiniti'', kazala je Rukavina.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene