Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Jedno srce, jedna duša"

"U zdravlju je sloboda": Vojnici iz svih dijelova Hrvatske snimili video i posvetili ga medicinskim djelatnicima

Video podrške hrvatskih vojnika
Video podrške hrvatskih vojnika Foto: MORH/DNEVNIK.hr
Pripadnici Hrvatske vojske poslali su video poruku podrške liječnicima i medicinskom osoblju koji se nalaze na prvoj crti obrane protiv novog koronavirusa.

Pod motom “Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska!” podrška liječnicima i medicinskom osoblju stigla je od hrvatskih vojnika iz različitih dijelova Hrvatske:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Nepredvidive posljedice za savez'' Admiral Hranj na videokonferenciji NATO-a o reakciji na pandemiju: ''Hrvatska je odigrala značajnu ulogu i pokazala da je sposobna pružiti pomoć'' Slika nije dostupna Na raspolaganju Stožeru Hrvatska vojska angažirala dva helikoptera za prijevoz oboljelih od koronavirusa

"Dajete najbolje od sebe za naše bolje sutra. Bijela boja jamac je sigurnosti naših života. U zdravlju je sloboda!“, poruka je pripadnika Hrvatske vojske iz vojarne “1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia” u Zagrebu.

Podrška je došla i iz Hrvatske ratne mornarice u Splitu: “Vaša hrabrost pokazuje u kojem smjeru potražiti svijetlo: znamo – u zdravlju je sloboda!”.

Akrobatska skupina “Krila Oluje” šalje im poruku: “Vaša boja je boja nade koju donosite. U zdravlju je sloboda!”, a pripadnici Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poručuju: “Vi ste naši heroji, hvala vam!”.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene