Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEDOZVOLJENE SUPSTANCE

Bijeli prah u sabornici: SDP-ovac pozvao MUP da istraži Zekanovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik SDP-a grada Zadra Erol Gaši pozvao je policiju da pokrene istragu protiv Hrvoja Zekanovića, zbog, kako kaže "osnovane sumnje da je Zekanović na sjednicu Sabora donio vrećicu kokaina".

Potpredsjednik zadarskog SDP-a Erol Gaši pozvao je policiju da pokrene istragu jer je saborski zastupnik Hrvoje Zekanović, po svemu viđenom, u Sabor donio vrećicu kokaina. Od MUP-a očekuje primjerenu reakciju.

Podsjetimo, Zekanović je danas za govornicom Sabora mahao s vrećicom s bijelim prahom, koju je navodno pronašao na Pantovčaku. Nastavio je zatim opisivati simptome prema kojima se, po njegovim riječima, može prepoznati ovisnika o kokainu: "često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenice... Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima razvijen smisao za prevaru i laž svake vrste". Zekanović je za govornicom pozvao policiju da napravi izvide na Pantovčaku, insinuirajući da se u vrećici nalaze nedozvoljene supstance.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović hdz-ovci u bojkotu Milanović u Rovišću: "Ako nisi sklon pretjeranim porocima i kokainu, jači si i neovisniji"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PALJBA PO MILANOVIĆU Zekanović za govornicu donio vrećicu s bijelim prahom: "Ovo sam pronašao na Pantovčaku, pozivam policiju da napravi izvide"

Zadarski SDP-ovac Gaši poslao je nakon toga upit Ministarstvu policije, kojeg prenosimo u cijelosti:

"Poštovani, na današnju sjednicu Hrvatskog sabora, zastupnik Zekanović je govoreći o mogućem korištenju nedozvoljenih supstanci na Pantovčaku, donio vrećicu s bijelim prahom.

Kako je u svom govoru direktno ili indirektno spominjao kokain, postoji osnovana sumnja da je zastupnik Zekanović na sjednicu donio vrećicu kokaina.

Vjerujem da ćete protiv zastupnika pokrenuti istragu kako bi se rasvijetlile okolnosti ovog skandaloznog događaja, do sada nezabilježenog u najvišem predstavničkom tijelu Republike Hrvatske", stoji u pismu Erola Gašija MUP-u.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene