Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok je Klisović u samoizolaciji

Saborski kolege zbijaju šale: "Joško nas je zaj... ako je zaražen. Nema veze, Jole, ionako je ovo najgori saziv Sabora"

Joško Klisović
Joško Klisović Foto: DNEVNIK.hr
Zbog koronavirusa u samoizolaciji je saborski zastupnik Joško Klisović. Prije tjedan dana bio je u kontaktu sa zaraženom osobom, nakon toga bio je i na svom radnom mjestu u Saboru. U odlasku u kućnu izolaciju njegovi kolege pronašli su inspiraciju za šalu.

Saborski zastupnik Joško Klisović preventivno se stavio u samoizolaciju iako simptoma nema.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

"Dobro sam i nisam razvio nikakve simptome. Danas mi je već 8. dan od boravka u prostoriji u kojoj se nalazila osoba kojoj je tek kasnije dijagnosticiran virus. Tako da ću biti kod kuće još 6 dana“, rekao je Klisović.

Jučer je bio u s kolegama sabornici. U Saboru nisu uvedene posebne mjere opreza, osim sredstva za dezinfekciju ruku na svim ulazima.

"Nije me strah i strah me samo od panike koja se može širiti“, rekao je Branko Bačić, predsjednik kluba zastupnika HDZ-a.

Na društvenim mrežama zastupnici su ovu temu okrenuli na šalu.

"Realno, Klisović Joško nas je zaj... danas ako je zaražen. Nema veze, Jole, ionako je ovo najgori saziv Sabora ikad. Realno“, komentirao je Bojan Glavašević.

"Bojane, Joškov imunitet je toliko jak da bi prožvakao i ispljunuo i mnogo potentnije viruse od Covid-19... Neće ništa biti lijevoj strani sabornice, ne brini“, odgovorio mu je Ivan Ćelić.

"Ne brinem ja ni za SDP-ovce ni za sebe. Njih ionako nikad nema, a ja sam preživio i mnogo gore stvari od virusa, ali brinem za HDZ-ovce, u ovo vrijeme unutarstranačkih izbora imunitet vam je nizak. Eno Kuščević ga je jučer izgubio skroz“, odgovorio je Glavašević.

Zastupnik Nikola Grmoja neki dan se po povratku s juga Italije javio epidemiolozima. Procijenili su da nema potrebe za testiranjem pa je nastavio normalno sa svojim saborskim aktivnostima.

"Vidio sam da kolega Ljubić iz HDZ-a, koji je malo stariji čovjek, kad sam ušao s njim u lift nije mu bilo svejedno“, komentirao je Grmoja.

Ipak, zastupnički imunitet štiti od tužbi, ali ne i od virusa.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene