Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve više mladih obolijeva

Trudnica završila na respiratoru, porodili je carskim rezom. Infektolog upozorava: "Možemo samo očekivati da će biti loše"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split Ivo Ivić kazao je da je sve veći broj mladih ljudi koji su pozitivni na koronavirus. Između ostalog, imali su situaciju u kojoj su trudnicu morali staviti na respirator i obaviti porod carskim rezom.

''Treba ući u klinike pa vidjeti bolesnike koji su teško bolesni. Ako se ne cijepimo, neće biti koristi. Primjeri Danske i Švedske nam govore što treba raditi. U ovako velikom broju oboljelih među mladim ljudima nakupit će se veliki broj teško bolesnih mladih ljudi'', rekao je predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split Ivo Ivić.

Dodao je da su imali situaciju s trudnicom koja je završila na respiratoru te je porod obavljen carskim rezom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Totalni kaos Vozila hitne pomoći stoje po sat vremena ispred bolnica: ''Odbijaju primiti COVID pozitivne osobe. Nije dobro!''

Pročitajte i ovo Dr. Aron Grubešić Sve ih više treba liječnika Voditelj riječkog COVID odjela otkrio svoje iskustvo s koronom: ''Najgore je kad ne možeš do zraka. Pacijenti me pitaju jednu stvar"

''Protekle noći smo imali trudnicu koja je stavljena na respirator, a porod je završen carskim rezom prije vremena. Djeca donose kući bolest – donose bolesti mladim majkama, kroničnim bolesnicima, svojim djedovima i bakama. Uz ovakvu procijepljenost mi samo možemo očekivati da će biti loše'', zaključio je Ivić za N1.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene