Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u bjelovaru

Nesavjesni roditelji pozvali Hitnu pomoć za dijete i nisu rekli da su u samoizolaciji: Tim je izoliran, čekamo rezultate testova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs poručio je građanima da će sve službe, od policije i vatrogasaca do Hitne pomoći, izaći na poziv, ali ako ste u samoizolaciji, javite im da se znaju pripremiti.

Tim hitne medicinske pomoći u Bjelovaru nalazi se u izolaciji nakon što su u četvrtak intervenirali prema djetetu čiji su roditelji u samoizolaciji, ali to nisu rekli kada su zvali Hitnu pomoć. Župan je u četvrtak apelirao na odgovorno ponašanje i poštivanje naputaka za sprječavanje širenja koronavirusa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRIJEDE OD PONEDJELJKA Opet kumovalo slavlje: Bjelovarsko-bilogorska županija uvodi nove mjere nakon što se 36 osoba zarazilo na "neodgovornoj svadbi" Slika nije dostupna daleko od pandemije Otišao u grad duhova na tjedan dana pa zaglavio: "Oni ne diraju mene niti ja njih"

"Imali smo slučaj da roditelji nisu javili da su u samoizolaciji kada su nazvali za intervenciju za svoje dijete. Sada je jedan naš tim hitne medicinske pomoći u izolaciji sve dok ne dođu nalazi testova za roditelje i dijete koji su bili u samoizolaciji", rekao je bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs na tiskovnoj konferenciji županijskoga Stožera Civilne zaštite te apelirao na odgovorno ponašanje i poštivanje naputaka za sprječavanje širenja koronavirusa.

Sve službe, od policije i vatrogasaca do hitne pomoći, izaći će na vaš poziv, ali ako ste u samoizolaciji, javite im da se znaju pripremiti, istaknuo je župan Bajs.

Županijski Stožer civilne zaštite održao je sastanak sa stožerima pet gradova Bjelovarsko-bilogorske županije vezano za odluku Nacionalnog stožera o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene