Obavijesti Video Pretražite Navigacija
daleko od pandemije

Otišao u grad duhova na tjedan dana pa zaglavio: "Oni ne diraju mene niti ja njih"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U napuštenom rudarskom gradu u Teksasu nekoć je živjelo 5000 ljudi, a svakog tjedna dogodilo se jedno ubojstvo. Brent Underwood kupio ga je 2018., a sad je zapeo tamo zbog pandemije koronavirusa.

Brent Underwood iz Teksasa 2018. kupio je napušteni rudarski grad Cerro Gordo za 1,4 milijuna dolara, a sad je zapeo sam u tom gradu duhova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraživanje stručnjaka Britanski znanstvenici: U jedanaest europskih zemalja zaraženi deseci milijuna ljudi, izolacija spasila 59.000 života Žena, ilustracija (Foto: Getty images) Zabrinjavajući podaci U vrijeme pandemije raste obiteljsko nasilje, udruge oglasile uzbunu: ''Mnogima vlastiti dom nije sigurno mjesto''

Underwood je otišao na posjed u travnju, netom prije donošenja mjera o karanteni i izolaciji, s namjerom da ostane tamo tjedan dana, ali zatrpao ga je snijeg i nije mogao otići kad je namjeravao, pa je sad već mjesec dana jedini stanovnik grada duhova. Do trgovine ne može, ali srećom ima zalihu konzervirane hrane.

Inače se za posjed već 21 godinu brine Robert Desmaris, koji je otišao u posjet supruzi u Arizoni i upravo je zato Underwood došao u grad koji inače ima krvavu i burnu povijest. Zato ga je i odlučio kupiti.

Naime, u rudarskom gradu nekoć je živjelo 5000 ljudi, a svakog tjedna dogodilo se barem jedno ubojstvo. Policija u grad nije zalazila. Cerro Gordo bio je tema emisija koje se bave duhovima pa su ustvrdili i da je opsjednut. Underwood kaže da noću čuje čudne zvukove i da stvari padaju u dvorištu, ali nije ga strah duhova.

"Uglavnom me puštaju na miru, kao i ja njih", rekao je, prenosi Daily Mail.

U svojoj izolaciji Underwood je zadovoljan što je daleko od virusa i epidemije, a tiješi ga i to što je grad uspio izbjeći i pandemiju španjolske gripe 1918.

Underwood bilježi trenutke iz svog života i objavljuje ih na YouTubeu, a kako živi, pogledajte u videu:

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene