Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STROŽE KONTROLE POŠTIVANJA MJERA

Gradonačelnik Dubrovnika zaprijetio ugostiteljima: ''Tko se ne bude pridržavao pravila, oduzimamo odmah javne površine na godinu dana''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković danas je na Facebooku poslao upozorenje građanima da poštuju propisane epidemiološke mjere i najavio strožu kontrolu. Na kraju je zaključio da će oni koji se ne budu pridržavali pravila ostati bez javne površine godinu dana.

Dubrovačko-neretvanska županija danas ima 13 novozaraženih, a dubrovački gradonačelnik Mato Franković tim je povodom na Facebooku upozorio građane da moraju poštovati epidemiološke mjere i najavio strože kontrole.

Korona ili sezona - ne može oboje!

Poštovani sugrađani, danas je čak 13 ljudi iz Grada pozitivno na koronavirus. Ukupan broj zaraženih na području grada Dubrovnika je 58 osoba. Podsjetit ću, prije nešto više od tjedan dana imali smo ukupno dvije zaražene osobe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRIJEDE DO KRAJA SRPNJA Stožer donio dvije nove mjere, jednom od njih ukida se dosadašnje ograničenje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Reagirao i HUP ANKETA Podržavate li da punu potporu dobiju samo tvrtke s više od 70 posto cijepljenih?

Nakon izvrsnog odaziva na cijepljenje prije tjedan dana sutra, zbog visokih temperatura punkt za cijepljenje bit će na novoj lokaciji u studentskom domu. Parking osiguran, puno hlada i klimatiziran prostor. Ovim putem vas molim da svi vi koji se možete cijepiti to i napravite. Ujedno, najavljujem provođenje strožih mjera kontrole pridržavanja epidemioloških mjera koje je propisao HZJZ. Naime, od ukupnog broja zaraženih osoba 58, znatan broj njih zarazio se u jednom ugostiteljskom objektu koji je imao živu muziku. Ponovno apeliram na ugostitelje da, što bi naši stari rekli, 'ne ubijajte kravu zbog šnicela'. Iskrivljenim podacima pojedinaca svi smo ugroženi. Nećemo tako nešto više tolerirati, tko se ne bude pridržavao pravila, oduzimamo odmah javne površine na godinu dana.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene