Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije izabran

OGORČENI SDP-OVAC: ''20 godina sam bacio u vjetar... ZBOGOM politiko''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Novosel, SDP-ovac iz Zagreba objavio je Facebooku post u kojem se požalio što nije izabran u Glavni odbor stranke, iako je, kako tvrdi, ''bio na šalabahteru''.

''Zahvaljujem se svima koji nisu glasali za mene iako sam bio na šalabahteru.....od 22 imena sa šalabahtera samo ja nisam prošao ( majstor muljanja je odradio svoje )...netko danas slavi jer je prošlo svih 21 sa šalabahtera i još tome ja nisam prošao......20 godina sam bacio u vjetar, pošteno se htio baviti politikom, no ipak je politika kurva, nije ona za poštenog čovjeka i zato ZBOGOM politiko'', napisao je Novosel.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu" Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

U burnoj raspravi koju je izazvala objava posta među komentarima ima različitih razmišljanja, od onih koji Novoselu daju podršku i mole ga da ne izađe iz politike, do onih koji mu zamjeraju kako nikada nisu čuli za njega, iako je kako tvrdi ''u politici 20 godina''.

Podsjetimo, u subotu je održana izborna konvencija SDP-a na kojoj je izabrano novo Predsjedništvo stranke, koje broji 17 članova, četiri potpredsjednika stranke. Potpredsjednici Peđa Grbin i Boris Lalovac u izjavi novinarima odlučno su odbacili bilo kakve insinuacije da su se članovi Predsjedništva stranke birali na temelju šalabahtera.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene