Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JAVNA LICITACIJA

Želite policijski brod? Ovaj je na prodaju, koštao je 22 milijuna kuna, a sada mu je cijena pala

Brod Sv. Mihovil
Brod Sv. Mihovil Foto: PU dubrovačko-neretvanska
PU dubrovačko-neretvanska prodaje policijski brod Sveti Mihovil.

Država prodaje policijski brod Sveti Mihovil. Proizveden je 1999. godine. Dužina mu je 24,6 metara, širina 6 metara. Plovilo je izrađeno od stakloplastike, gliserske forme trupa s izraženim dubokim V (forme) koja omogućava plovidbu punom snagom po moru jačine 3 po WMO-u, a smanjenom snagom po moru jačine 5, navela je PU dubrovačko-neretvanska u objavi. 

Brod se nalazi u raspremi od 2018. godine u luci Lora u Splitu, a prodaje se u viđenom stanju. Procijenjena tržišna vrijednost broda je 2.800.000 kn.

Tijekom javne licitacije početna cijena može se podizati za minimalni iznos od 5000 kn. Javnoj licitaciji mogu sudjelovati pravne i fizičke osobe pod uvjetom da plate jamčevinu u iznosu od 140.000,00 kn što je 5% početne cijene. Plovilo se može pregledati dana 7. rujna 2022. godine od 8 do 10 sati u luci Lora u Splitu.

Javna licitacija, uz nazočnost zainteresiranih fizičkih osoba te ovlaštenih predstavnika pravnih osoba koja su se prijavila za javnu licitaciju uplatom jamčevine, održat će se dana 7. rujna 2022. godine s početkom u 12.00 sati u luci Lora u Splitu. Javnom licitacijom plovilo se prodaje ponuditelju koji je ponudio najvišu cijenu u skladu s uvjetima sadržanim u pozivu za javnu licitaciju.

Pročitajte i ovo Bicikl, PU požeško-slavonska Bicikli, skuteri... Već od 10 kuna: Pogledajte što sve policija prodaje na javnoj dražbi

Sveti Mihovil je izgrađen 1999. godine u velolučkom brodogradilištu Greben, u Hrvatskoj, kada je plaćen gotovo 22 milijuna kuna, a služio je za nadzor morske granice i kontrolu pomorskog prometa.

Više o uvjetima za kupnju broda potražite na OVOJ POVEZNICI. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene