Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na nagovor odvjetnika

Otkazao najavljenu konferenciju za novinare: "Do drugog puta, kojeg će svakako uskoro biti, voli Vas Zdravko Mamić"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravko Mamić otkazao je za sutra najavljenu konferenciju za novinare. To je učinio zbog savjeta i pritiska svog odvjetnika.

Zdravko Mamić, obavijestio je javnost putem Instagrama da otkazuje za sutra najavljenu konferenciju za novinare. Otkazivanje konferencije za novinare savjetovao mu je odvjetnik Veljko Miljević.

Pročitajte i ovo Zoran i Zdravko Mamic bivši nogometaši Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne sjećam se da sam primio novac" Suđenje Mamićima - 1 Pitanje isplate novca Šok na suđenju Mamićima, Balaban promijenio iskaz: "Vjerojatno sam nešto pomiješao"

Inače, za Zdravkom Mamićem u petak je raspisana međunarodna tjeralica, a očekuje se kako će Ministarstvo pravosuđa u ponedjeljak imati svu potrebnu dokumentaciju radi pokretanja postupka Mamićeva izručenja iz BiH.

Evo što je Mamić napisao na Instagramu:

"Dragi predstavnici medija i svi oni koji ste sutra isčekivali najavljenu press konferenciju primite moju ispriku. Zbog savjeta i pritiska mojeg odvjetnika Veljka Miljevića, koji bi mi u slučaju održavanja press konferencije otkazao punomoć i prestao biti braniteljem; otkazujem sutrašnje obraćanje javnosti.

Obzirom na veliko poštovanje prema radu odvjetnika Miljevića i pravne bitke koje su pred nama odlučio sam njihovo mišljenje uvažiti i još jednom se ispričati medijima. Do drugog puta, kojeg će svakako uskoro biti, voli Vas Zdravko Mamić", navodi na Instagramu Mamić. 

Aktualno DORH objavio nove detalje stravične nesreće kod Novske: Vozač je na odmorište uletio s brzinom od 90 kilometara na sat Vozač kamiona priveden na ispitivanje (Foto: Dnevnik.hr) Vozač kamiona priveden na ispitivanje (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Teška nesreća kod Novske (Foto: Radio NOva Gradiška) Hrvatska DORH objavio nove detalje stravične nesreće kod Novske: Vozač je na odmorište uletio s brzinom od 90 kilometara na sat 1/2 >>

 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene