Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj suđenja

Završne riječi na 'malom Maestru'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkome Županijskom sudu na suđenju u slučaju mali maestro danas će optuženi Ivan Gotovac, bivši potpredsjednik Hrvatskog fonda za privatizaciju, i poduzetnik Svjetlan Stanić iznijeti svoju obranu, a njihovi branitelji i tužiteljica završne riječi.

Iako na klupu za svjedoke nije sjeo Damir Polančec, saslušani su svi svjedoci, pa nakon današnjih završnih riječi preostaje samo objava nepravomoćne presude te je moguće da bude izrečena već danas.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ponovljeno suđenje Maestro: Gotovac tvrdi da je Polančec sve znao Slika nije dostupna Odluku će donijeti naknadno 'Mali maestro': Vrhovni sud razmatra USKOK-ovu žalbu

Suđenje je prošloga tjedna nastavljeno preslušavanjem tajno snimljenih telefonskih razgovora Ivana Gotovca i Svjetlana Stanića u kojima su se čuli razgovori o ženama, nogometu i golfu, a među razgovorima je i onaj famozni o peki. Peka se, naime, našla u optužnici kao mito koji je bivši potpredsjednik Fonda primio kako bi pomogao i pogodovao poduzetniku da dođe do dionica Dalmacijavina i splitskog hotela Bellevuea. Čulo se i obećanje o putovanju u Monte Carlo i poziv na ljetovanje na Stanićevoj jahti, a u razgovorima se spominje i Stanićev plan o odlasku u Banske dvore.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene