Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 5000 zahtjeva

Zaključeno zaprimanje zahtjeva za APN kredite: Evo što je Banožić odgovorio na pitanje je li njegov postupak moralan

Zaključeno je zaprimanje zahtjeva za subvencioniranje stambenih kredita. U ovogodišnjem natječaju APN je zaprimio 5560 zahtjeva. Dosad je obrađeno njih 2080, a zahtjevi se obrađuju prema redosljedu zaprimanja.

Prosječan iznos subvencioniranog stambenog kredita iznosi 81 tisuću i 400 eura, dok je prosječan rok otplate korisnika koji traže kredite 23 godine.

Hoće li iskoristiti povlastice za kupnju nekretnine, ministar Mario Banožić još nije odlučio. Boraveći u Slavoniji, poručio je da će to ovisiti o tome je li nekog oštetio.

Pročitajte i ovo Mario Banožić nije još odlučio Banožić o kreditu od APN-a: "Čekam odgovor da nisam nikoga oštetio"

Ministar obrane, Mario Banožić kaže da je na udaru kritika samo zato što je ministar, te da su prije njega isto činili saborski zastupnici i predsjednik Sabora.

Evo što je odgovorio novinarki Dnevnika Nove TV koja ga je pitala je li to moralno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kupnja stana ili kuće Požurite! Zadnji dan zaprimanja prijava u APN-u: "2080 zahtjeva je već obrađeno"

"Ono što mene zanima to je prije svega zakonitost i tako se i ponašam na svom poslu. Ali isto tako sam kroz sve ove dane i obnašanja dužnosti kao ministra i drugih dužnosti shvatio da uvijek ima netko nekakav drugačiji metar za moralnost, pa evo poruka je moja da svatko gleda u sebe, svoje ponašanje, u svoje postupke", rekao je Banožić.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene