Iako nije napravljena onako kako je u startu zamišljeno, Branimirova ulica od danas je napokon spojena i kao takva puštena u promet.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je otvorio spojenu Branimirovu ulicu. Iako ona ni danas nije spojena onako kako je to zamišljeno, Bandić je već ranije govorio kako vjeruje da će se uspjeti nagoditi i s onim stanarima s kojima još nisu riješeni zemljišni odnosi pa bi tada Branimirova trebala biti spojena s po dvije trake u svakom smjeru.

Vezani članci Milan Bandić o koronavirusu Bandić uvodi nove mjere u Zagrebu, od države traži odluke: "Da je Tuđman donosio naputke, četnici bi plesali kolo na Jelačić placu" Milan Bandić o koronavirusu Bandić o epidemiji: "Još nije vrijeme za zatvaranje grada. Kalinić? Prije ću sebe smijeniti nego njega"

Do tada, na novootvorenom dijelu, jedna je traka u svakom smjeru.

>> Bandić: Ne vodim predizbornu kampanju već radim svoj posao

Branimirova ulica Zagrepčanima je već dugo trn u oku upravo zbog nesređenih imovinsko pravnih odnosa zbog kojih se do sada moralo obilazno voziti zbog tristotinjak metara koji su dijelili tzv. staru Branimirovu od nove Branimirove ulice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook