Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(Kao) na placu

Za Milovu ste možda čuli, no znate li tko je Klempo? Pogledajte najzanimljivije trenutke iz kampanje

Aktualno Galerija Najzanimljivije od kampanje - 1 Najzanimljivije od kampanje - 1 Foto: DNEVNIK.hr Najzanimljivije od kampanje - 2 Najzanimljivije od kampanje - 2 Foto: DNEVNIK.hr Najzanimljivije od kampanje - 3 Najzanimljivije od kampanje - 3 Foto: DNEVNIK.hr Najzanimljivije od kampanje - 4 Najzanimljivije od kampanje - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Najzanimljivije od kampanje - 5 Galerija 1/7 >>
Do kraja kampanje ostalo je malo više od 24 sata. Kandidati obilaze Hrvatsku uzduž i poprijeko, a kreativu ulažu i u objave na društvenim mrežama. Reporter Dnevnika Nove TV Dino Goleš donosi izbor najzanimljivijih trenutaka iz kampanje.

Od kuhanja, pjevanja i motivacijskih govor do šala na račun oponenata. Najuspješnijem raskrinkavanju na mrežama - kravici Milovi HDZ-ova Olega Butkovića, SDP-ova Mirela Ahmetović pokušava parirati janjetom kojem tepa Klempo.

Plac kampanja - tako bi se mogla nazvati ova izborna utrka, naime, političari u životu nisu bili toliko na tržnicama kao posljednja dva tjedna, a i kao da se cjenkaju s biračima vrijeđajući "tuđu robu".

  Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, Marija Miholjek i Saša Kopljar EKSKLUZIVNO Dnevnik Nove TV donosi posljednje istraživanje podrške strankama i koalicijama uoči izbora: Pogledajte kako nakon 10 izbornih jedinica izgleda sabornica

Pročitajte i ovo Ivica Mandić, vojni analitičar Radikalna opcija Vojni analitičar za Dnevnik Nove TV o eskalaciji nasilja na Bliskom istoku: "Jedna mogućnost je vrlo opasna''

Udaraca ispod pojasa ne nedostaje, a u politiku su se uključile i krave. U kampanji se i pjevalo... nerijetko iste pjesme, a bilo je i kriminalnih izvedbi, ali zbog pjesme nikog nije privela policija.

Zanimljivo je bilo i na internetu - od vijetnamskih botova do umjetne inteligencije, a mira nije bilo niti na društvenim mrežama. Tko još nešto planira napraviti u kampanji, može to još u ponedjeljak, naime, u utorak i srijedu na snazi je izborna šutnja.

Detalje pogledajte u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Dine Goleša. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene