Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ups!

VIDEO Top padovi političara o kojima se dugo pričalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pad australske premijerke na travnjaku u Indiji snimka je koja je obilježila jučerašnji dan.

No, ona nije jedina visoka dužnosnica kojoj se to dogodilo. Donosimo izbor domaćih i stranih padova o kojima se dugo pričalo.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

Cipele australske premijerke Julije Gillard jednostavno nisu htjele putem kojim je ona krenula. Potpetica je zapela u travi, premijerka završila na podu. Indijski domaćini pomogli su joj ustati i ubrzo je nastavila sa službenim posjetom. 'Sve je u redu, dobro sam. Muškarci koji nose ravne cipele cijeli dan, svaki dan, ne znaju da vam se, kad nosite visoku potpeticu, može dogoditi da se zabode u meku travu pa kad pokušate izvući nogu van, cipela ostane a ostatak ste vidjeli', rekla je australska premijerka.

>> VIDEO Premijerka pala nakon što joj je peta zapela u zemlji

Puno opasnije izgledao je pad Carle del Ponte prilikom posjeta Sarajevu. Bivša haška tužiteljica iz ovog se izvukla bez ozljeda. Iste sreće nije bio bivši kubanski predsjednik Fidel Castro koji je u ovom padu ozlijedio koljeno i rame. Najveća hrvatska politička zvijezda padalica je aktualni predsjednik Ivo Josipović. Prilikom posjeta Beogradu izgubio je tlo pod nogama, ali je ubrzo bio spreman na šalu.

'Sve je u redu nije nikakav događaj bio, malo sam jednu stepenicu promašio, pomagao sam jednoj starijoj dami da se popne pa sam se sam poskliznuo i onda sam skočio ko' mačka tako da nema nikakvih posljedica', bio je izjavio Josipović. U utrci za predsjednika zagrebački gradonačelnik našao se na skliskom terenu. Ni led ni snijeg nisu uspjeli spriječiti Milana Bandića da položi vijenac za pale borce HVO-a.

'Pa nisam ja osjetio taj pad. Ako su oni mogli u to vrijeme sa puškom u ruci braniti svoje domove, onda ja mogu kao budući predsjednik položiti cvijeće i zapaliti svijeću', izjavio je Bandić nakon pada. Ovo su samo neki od primjera da pasti mogu i najmoćniji ljudi. Najvažnije je ponovno ustati uzdignute glave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene