Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet teče obilazno

Urušio se most između Ladimirevaca i Satnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog obilnih kiša, urušio se most između Ladimirevaca i Satnice Valpovačke pa promet teče obilazno, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Most na županijskoj cesti 4061 između Ladimirevaca i Satnice urušio se kasno sinoć. Policija je izvijestila da su jučer na rijeci Karašici u Branjinu Vrhu na državnoj cesti br. 7 u dužini od 10 metara postavljeni tzv. zečji nasipi. U Popovcu, Dražu, Petlovcu i Belome Manastiru proglašeno je jučer izvanredno stanje, a cijelom tom području prijeti opasnost od vode koja stiže iz Mađarske.

Pročitajte i ovo Prizori iz Dubaija jako nevrijeme FOTO/VIDEO Dubai paraliziran poplavama: Apokaliptični snimci potopa, grad u potpunom kaosu Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje

>> Mađari pustili vodu: Probijeni nasipi u Baranji

U mnogim mjestima Osječko-baranjske županije kanali su puni vode koja se prelijeva na polja na kojima su poljoprivredne kulture gotovo sasvim uništene. Po riječima direktora Hrvatskih voda iz Osijeka Zorana Đurokovića, obrana od poplava u Osječko-baranjskoj županiji trajat će još 10 do 15 dana zbog najavljenoga vodenog vala iz Austrije i Mađarske te porasta Dunava do dva metra. Očekuje se da će se zbog toga podići razina Drave i njezinih pritoka Karašice i Vučice. Vodostaj rijeke Karašice u Baranji već je dosegnuo dosad nikad izmjerenih 316 centimetara. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene