Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Širi se zastrašujuća poruka

Šok u osnovnoj školi: Učenik najavio da u ponedjeljak dolazi s pištoljem i popisom!

Ilustracija, škola
Ilustracija, škola Foto: Getty Images
Dječak je u petak, zbog nezadovoljstva ocjenama pred sam kraj školske godine, odlučio obračunati se sa školom i to će, kako je najavio, učiniti u ponedjeljak.

Šok u jednoj ličkoj osnovnoj školi. Učenik je zaprijetio da će u ponedjeljak doći s očevim pištoljem i popisom za odstrel.

Roditelji su zabrinuti za sigurnost svoje djece, a iz škole su potvrdili da su upoznati sa situacijom te da su obaviještene sve stručne službe i policija. Ravnateljica kaže kako je obavljen i razgovor s učenikom i roditeljem, a osiguran mu je i stručni postupak.

Pročitajte i ovo Policija u SAD-u, ilustracija U Detroitu Užas u vodenom parku: Napadač pucao po posjetiteljima, među ranjenima i djeca

"Razrednik je pisanim putem obavijestio i ostale roditelje da se poduzimaju sve potrebne radnje, da nema razloga za zabrinutost te da će škola i nadalje osigurati sigurnost učenika. O svim potrebnim informacijama roditelji učenika naše škole bit će pravovremeno obaviješteni, poručuje ravnateljica za HRT.

Pročitajte i ovo Pregled madeža - 4 Odazovite se Zabrinjavajuće: U samo sat vremena, liječnici tri puta morali priopćiti zastrašujuću vijest

Poruka se širi među djecom 

Prijeteće poruke su se proširile među djecom koja od straha ne žele u školu, a strahuju i njihovi roditelji. "Rekao je da će u ponedjeljak uzeti tatin pištolj te da će pod velikim odmorom ubiti ... i rekao je da se on, … i ... zaključaju u wc te ako se ne zaključaju, da će i njih ubiti", stoji u poruci koja se proširila među djecom.

Jedna je majka rekla kako njezino dijete ne želi ići u školu. "Već je u strahu, a sad je u još većem strahu da će ga netko ubiti". Ipak, iz škole poručuju kako sporni učenik u ponedjeljak neće biti u školi, a u dogovoru sa stručnim službama, odlučit će kako dalje postupiti.

Aktualno Zabrinjavajuće: U samo sat vremena, liječnici tri puta morali priopćiti zastrašujuću vijest Pregled madeža - 1 Pregled madeža - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Pregled madeža - 2 Pregled madeža - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Pregled madeža - 3 Pregled madeža - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Pregled madeža - 4 Hrvatska Zabrinjavajuće: U samo sat vremena, liječnici tri puta morali priopćiti zastrašujuću vijest 1/4 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene