Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

U Vinkovcima napali trojicu maloljetnika i 18-godišnjaka, policija traži nasilnike

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Vinkovcima su nepoznati počinitelji napali trojicu maloljetnika i jednog osamnaestogodišnjaka.

Vukovarsko-srijemska policija objavlila je u subotu da su u Vinkovcima napadnuta trojica maloljetnika i jednan osamaestogodišnjak.

Prema sazanju policije, koja je prema dojavi izašla na teren u petak u 20:30, nekoliko nepoznatih napadača okomilo se na žrtve.

Pročitajte i ovo Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta

Trojica maloljetnika odvezeni su u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje im je pružena liječnička pomoć. Nakon obrade otpušteni su iz bolnice.  

Policija je provela očevid te je istraga i traganje za počiniteljima i dalje u tijeku. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Na temelju dojave od 23. veljače u 20,34 sati, policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske provode kriminalističko istraživanje tijekom kojeg su utvrdili da je, na javnom mjestu u Vinkovcima, nekoliko za sada nepoznatih počinitelja tjelesno napalo trojicu maloljetnika i jednog 18-godišnjaka.

Trojici maloljetnika pružena je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, nakon koje su otpušteni iz bolnice.

Policijski službenici su proveli očevid te nastavljaju kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili sve sudionike i okolnosti događaja", navela je policija u priopćenju. 
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene