Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji najavljuju prosvjed

Žrtva napada u Vukovaru progovorila za Dnevnik Nove TV: "Vikali su 'Delije' i 'vadi nož' pa premlatili prijatelje koji pričaju na ekavici"

Aktualno Galerija Majka žrtve nasilja i Matea Matea Drmić, reporterka Dnevnika Nove TV Majka žrtve nasilja i Matea Matea Drmić, reporterka Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Majka žrtve nasilja Majka žrtve nasilja Foto: Dnevnik Nove TV Bolnica Bolnica Foto: Dnevnik Nove TV KBC Osijek KBC Osijek Foto: Dnevnik Nove TV +0 Žrtva napada Galerija 1/5 >>
Priveden je 23-godišnji hrvatski državljanin zbog fizičkog napada nad maloljetnim osobama u Vukovaru. Dvojica maloljetnika zadobila su teške tjelesne ozljede, treći je danas otpušten iz bolnice na kućnu njegu, a jedna od žrtava reporterki Dnevnika Nove TV, Matei Drmić, ispričala je što se dogodilo te večeri.

Nakon fizičkog sukoba koji se preksinoć dogodio u Vukovaru, u kojem su članovi navijačke skupine pretukli više maloljetnih osoba, trojica su zbog težih ozljeda zadržana na liječenju u KBC-u Osijek. Danas je jedan od ozlijeđenih pušten na kućnu njegu.

Ne smiruju se strasti nakon fizičkog napada na maloljetnike u Vukovaru, a roditelji najavljuju prosvjed.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske kažu kako je uhićen jedan od osumnjičenih, 23-trogodišnji hrvatski državljanin te je predan sucu istrage. Obitelj žrtava najavila je tužbu, ali i mirni prosvjed.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara Za Dnevnik Nove TV Penava nakon masovne tučnjave u Vukovaru: ''Bez obzira na imena, prezimena, pripadnost, iznimki ne smije biti''

"Neki BBB-i su bili ispred nas i čuli naglasak mojih prijatelja. Pitali su nas za koga navijamo, no mi nismo ni stigli odgovorit, počeli su vikatI Delije te su se naguravali s moja dva prijatelja koji pričaju ekavicom. Onda su ih počeli tući", rekla je žrtva napada za Dnevnik Nove TV.

Žrtva napada Majka žrtve nasilja (Foto: Dnevnik Nove TV)

Nakon što su ozlijedili dvojicu, krenuli su na ostatak ekipe. U obrani od napadača i maloljetnik, koji je progovorio za Dnevnik Nove TV, također je dobio udarce.

"Vikali su vadite nož i prijetili su mom prijatelju da će ga bacit u rijeku Vuku", dodao je.

Pročitajte i ovo Igor Benko Sretan završetak Vođa akcije spašavanja za Dnevnik Nove TV otkrio detalje iz Križne jame: "Vodiče je to iznenadilo..."

Roditelji maloljetnika su zgroženi.

"Bili smo šokirani, suprug je odmah krenuo u grad. Mislili smo da je to bilo neko tinejdžersko naguravanje. Kad smo došli u bolnicu vidjeli smo ozbiljnost ozljeda, rekla je majka žrtve nasilja.

Žrtva napada Bolnica Foto: Dnevnik Nove TV

Državno odvjetništvo u Vukovaru privedenom 23-godišnjaku odredilo je istražni zatvor u trajanju od 30 dana.


 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene