Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSTANI HRVATSKI VOJNIK

Vojska u Osijeku: Moćni borbeni avioni letjet će iznad Slavonije

Višenamjenski borbeni avioni Rafalei
Višenamjenski borbeni avioni Rafalei Foto: Josip Bandic/Cropix
U subotu će Osjećani moći prisustvovati zajedničkom druženju s pripadnicima Hrvatske vojske, a očekuje se i prelet Rafalea.

MORH je za Osječane organizirao zajedničko druženje s pripadnicima Hrvatske vojske, a tijekom manifestacije se očekuje i prelet višenamjenskih borbenih aviona Rafalea. Osim toga, letjet će i helikopteri Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Svi posjetitelji u subotu će do 13 sati moći razgovarati s pripadnicima Hrvatske vojske te saznati sve informacije o vojnom pozivu i mogućnostima ostvarivanja karijere u Hrvatskoj vojsci. 

Pročitajte i ovo Turisti u Splitu uključena poslovna i privatna putovanja Objavljeno koliko su Hrvati potrošili na putovanja, posebno volimo jednu susjednu zemlju

Događaj je organiziran u cilju promocije vojnog poziva te će svi zainteresirani moći saznati informacije o dragovoljnom vojnom osposobljavanju, vojno studijskim programima te stipendiranju učenika srednjih škola.

Pokazne vježbe i izložbe vojne opreme i naoružanja Hrvatske vojske nalazit će se na tri gradske lokacije: Prostoru između Bastiona i nogometnog igrališta „Elektra“, na zapadnom ulazu u Tvrđu kod II. gimnazije i na Trgu svetog Trojstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene