Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bravo!

Utrka s vremenom na život i smrt: Pogledajte prilog za koji je Marino Grgurev dobio nagradu za najbolji snimateljski rad

Aktualno Galerija Provjereno: Transplantacija srca - 1 Provjereno: Transplantacija srca - 1 Foto: Provjereno Provjereno: Transplantacija srca - 2 Provjereno: Transplantacija srca - 2 Foto: Provjereno Provjereno: Transplantacija srca - 3 Provjereno: Transplantacija srca - 3 Foto: Provjereno Provjereno: Transplantacija srca - 4 Provjereno: Transplantacija srca - 4 Foto: Provjereno +5 Provjereno: Transplantacija srca - 5 Galerija 1/10 >>
Drugi put zaredom, treći put ukupno, snimatelj Provjerenog Marino Grgurev osvojio je nagradu za najbolji snimateljski rad u 2023. Nagrada mu je uručena na Dan slobode medija. Sve nagrade dosad bile su upravo za priče emitirane u emisiji Provjereno.

Snimatelj Marino Grgurev nagradu je osvojio za dva priloga, onaj o beskućnicima i drugi o transplantaciji srca, koji je emitiran u rujnu 2023.

Dok su liječnici u KB Dubrava gotovo pa rutinski odradili još jednu uspješnu transplantaciju, reporterka Maja Medaković i snimatelj Marino Grgurev pratili su ih u stopu. I dok je ekipi Provjerenog to izgledalo kao utrka s vremenom, profesionalci su to odradili bez imalo muke.

Sugovornik Provjerenog nije dobio samo novo srce, već i priliku za jedan ljepši i bolji život. Nagrađenu priču pogledajte u priloženom videu.

Provjereno gledajte četvrtkom navečer na Novoj TV, a propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene