Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nestala maloljetnica pronađena kako konobari u kafiću na moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko sati nakon objavljivanja slike nestale djevojke, 17-godišnja A.I. pronađena je u kafiću kod Biograda, gdje radi kao konobarica. Za 15-godišnjom E.A. još se traga.

Podsjetimo, sisačko-moslavačka policija zatražila je danas pomoć od građana koji imaju bilo kakva saznanja o dvije nestale djevojke, E.A. (15) i A.I. (17), za kojima se duže vrijeme neuspješno traga.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

"Kako dosadašnje mjere traganja za nestalim djevojkama nisu dale rezultate, pozivamo građane, koji eventualno imaju bilo kakva saznanja o njihovom nestanku ili kretanju, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, osobno ili na telefon 92", priopćila je policija.

E.A., inače štićenica Dječjeg doma "Vrbina" u Sisku, nestala je još 23. svibnja, kada je s ostalom djecom krenula na predstavu u kazalište u Sisku te se izdvojila iz grupe i otišla. Od tada je više nisu vidjeli niti se javila.

Djevojka je visoka oko 165 cm, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, duge kose obojane u crveno, kestenastih očiju, a posljednji puta je bila odjevena u majicu "na bretele" roze boje, plave traper hlače i japanke.

Nestanak A.I. 17. je lipnja policijskoj postaji u Petrinji prijavila njezina majka. Kazala je da je kćer posljednji put vidjela tri dana ranije, kada je u večernjim satima otišla od kuće i više se nije vratila niti javila.

No, samo nekoliko sati nakon što je javno objavljena njezina fotografija i apel policije da se dojavi svaka informacija o njoj, A.I. pronađena je u jednom kafiću kod Biograda, gdje radi kao konobarica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene