Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šeks se nada da će se odvjetnici pomiriti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks za današnjeg posjeta Lipovici izrazio je nadu da će se "sukobi među odvjetnicima hrvatskih generala optuženih pred Haaškim sudom izgladiti, jer je sigurno da takvi sukobi i prebacivanje eventualne odgovornosti s jednih optuženika na druge, može samo radovati Tužiteljstvo Haaškoga suda, što je na uštrb hrvatskih interesa".

"Sigurno je da se ne može pozdraviti konflikt među odvjetnicima hrvatskih generala optuženih u Haagu, bez obzira što su oni locirani na jednoj strani, jer njihov konflikt i sukob pridonosi slabijoj obrani optuženih generala", rekao je Šeks. Istaknuo je da "konflikt odvjetnika hrvatskih generala sigurno umanjuje efekte što uspješnijeg organiziranja obrane i razbijanja teze optužnice o udruženom zločinačkom pothvatu'".

Pročitajte i ovo Skuplje usluge odvjetnika: Ilustracija - 3 IZMJENA TARIFA Val poskupljenja prešao je i na odvjetničke usluge, uskoro na snazi nove cijene: "U mutnome hvataju priliku" Nikola Mandić i Ivan Stanić U Dnevniku Nove TV Odvjetnici optuženih bivših ministara otkrili kako su reagirali na optužnicu: "Nije to iznenađenje..."

Zaključio je da bi bilo skandalozno kada bi se dogodilo da se
odvjetnik Miroslav Šeparović izbaci iz obrane generala Markača i da on dva mjeseca prije početka suđenja ostane bez branitelja.

"Mislim da se i obrana drugog optuženika trebala vrlo rezolutno i jasno očitovati u smislu da Šeparović kao branitelj nije neizbježan i nužan svjedok kao ministar iz onoga razdoblja", rekao je Šeks.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene