Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ronioci Antiterorističke jedinice Lučko i kriminalističke policije nastavljaju potragu za 24-godišnjim Siščaninom J.P.-om, koji je noću 19. kolovoza oko 3,10 sati skočio sa Staroga mosta u Sisku, nakon čega mu se gubi svaki trag, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.


U više navrata čamcem je pretražena rijeka Kupa od Staroga mosta nizvodno do ušća sa Savom, rijeka Sava od ušća Kupe do mjesta Prelošćice, te korita Save i Kupe do mjesta Crnac. 

Vezani članci Most Most počeo skupljati potpise za smjenu Đure Sesse, Grmoja poručio: ''Nema više kritiziranja, Milanoviću. Povuci potez'' Slika nije dostupna FOTO: Autom srušila 10 metara ograde Starog mosta

U traganju za nestalim mladićem angažirani su ronioci ATJ Lučko i Ronilačkog kluba Sisak i Petrinja, koji su pretraživali korito Kupe do Staroga grada.

Juraj Perović je 19. kolovoza oko 3,10 sati na Starom mostu u središtu Siska bio u društvu s još dva vršnjaka, od kojih je R.D. prvi skočio u rijeku Kupu, te isplivao na drugu stranu obale. Policija utvrđuje
okolnosti kako je nestali J.P. kao drugi skočio s mosta u rijeku, nakon čega nije isplivao, dok treći član društva nije ni skakao.