Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva dana zabave

Rijeka: Započeo Student Day festival!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rijekom od večeras vladaju studenti. Već treću godinu za redom održava se Student Day festival. Tijekom dva dana organizirat će se zabavne, sportske i kulturne manifestacije, ali i predstaviti brojni zanimljivi studentski projekti. Sve kulminira navečer besplatnim koncertima.

Ključevi grada su u rukama studenata. Cijeli projekt Student Day festivala osmišljen je kao druženje za sve studente, ali i školarce te za sve građane koji im se žele pridružiti. Već tijekom popodneva počele su razne prezentacije, sportska natjecanja a večeri su rezervirane za koncerte.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

Večeras već tradicionalno sviraju Mandrili zatim Moskva, Sane, Kandžija te velika poslastica Hladno pivo i Kunf foo fightersi. I vrijeme se smilovalo, kisa je prestala iako su organizatori i to predvidjeli i podigli veliki šator pa se očekuje sjajna zabava.

>>
Rijeka je spremna za Student Day 2013!

'Imamo zaista velik posjet, naravno ove godine nas malo vremenske prilike zezaju, ali vjerujemo da ćemo u potpunosti ispuniti kapacitet od nekoliko tisuća ljudi. Prošle godine smo imali 10.000 posjetitelja', kazao je Ivan Roje.

Student day festival nastavlja se i sutra kada se očekuju, uz brojne manifestacije tijekom dana, prava večernja poslastica - koncert Majki, ali i svjetskih DJ zvijezda The shapeshiftersa i Vanillaz. Ulaz na sve koncerte je besplatan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene