Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rijekom od večeras vladaju studenti. Već treću godinu za redom održava se Student Day festival. Tijekom dva dana organizirat će se zabavne, sportske i kulturne manifestacije, ali i predstaviti brojni zanimljivi studentski projekti. Sve kulminira navečer besplatnim koncertima.


Ključevi grada su u rukama studenata. Cijeli projekt Student Day festivala osmišljen je kao druženje za sve studente, ali i školarce te za sve građane koji im se žele pridružiti. Već tijekom popodneva počele su razne prezentacije, sportska natjecanja a večeri su rezervirane za koncerte.

Vezani članci Terasa kafića, ilustracija - 1 Ugostitelji apeliraju: "Pridržavajte se mjera koje je propisao stožer. Daju dobre rezultate" Objavljene preporuke za koncerte Objavljene detaljne preporuke za kulturne manifestacije: Može se stajati, ali pod jednim uvjetom...

Večeras već tradicionalno sviraju Mandrili zatim Moskva, Sane, Kandžija te velika poslastica Hladno pivo i Kunf foo fightersi. I vrijeme se smilovalo, kisa je prestala iako su organizatori i to predvidjeli i podigli veliki šator pa se očekuje sjajna zabava.

>>
Rijeka je spremna za Student Day 2013!

'Imamo zaista velik posjet, naravno ove godine nas malo vremenske prilike zezaju, ali vjerujemo da ćemo u potpunosti ispuniti kapacitet od nekoliko tisuća ljudi. Prošle godine smo imali 10.000 posjetitelja', kazao je Ivan Roje.

Student day festival nastavlja se i sutra kada se očekuju, uz brojne manifestacije tijekom dana, prava večernja poslastica - koncert Majki, ali i svjetskih DJ zvijezda The shapeshiftersa i Vanillaz. Ulaz na sve koncerte je besplatan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook