Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najvažniji događaji

Tjedni pregled Ivane Pezo Moskaljov: Rušilo se u Vruji, prepucavao državni vrh, vratili Hrvati iz Zambije...

Pregled tjedna donosi reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov.

Reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov u Pregledu tjedna izdvojila je najupečatljivije događaje u posljednih tjedan dana.

"Još uvijek smo u šoku i super sretni da je sve pozitivno ispalo i da smo svi van izašli", rekao je posvojitelj Noah Kraljević nakon što se su se sva četiri para s djecom vratila u Europu. 

Betonsko izdanje poduzetnika Stipe Latkovića u uvali Vruja srušeno je nakon 21 godine. 

Pročitajte i ovo Bruna Fistanić, aktivistica ruši se Aktivistica o 20-godišnjoj borbi protiv bespravne gradnje u uvali Vruja: "To je borba s vjetrenjačama, nećete uspjeti"

Ovoga se tjedna pričalo i o predsjedniku Zoranu Milanoviću koji se mimiošao s ostatkom državnog vrha. "Kakav je to predsjednik koji ne poštuje Dan državnosti vlastite države?", poručio je premijer Andrej Plenković u standardnim prepucavanjima.

Ima policija ozbiljnijih briga, pa i s bombašima s Kvarnera. U policijsku klopku upali su Nijemac i Hrvat. Postavljali su bombe. Reketarili riječke tvrtke za milijunske iznose - ali u kriptovalutama.

Prekinuta je šutnja u Baranji. Jedan od HDZ - ovih načelnika prijavljen za pokušaj seksualnog uznemiravanja

Pročitajte i ovo Načelnik općine prijavljen za napastovanje - 3 Šokantna ispovijest HDZ-ov načelnik općine prijavljen za pokušaj seksualnog zlostavljanja: "Pitala sam ga zašto je zaključao vrata, a on se počeo skidati. Skinuo je hlače..."

Nije rasvijetljen misterij smrti pacijenta u čekaonici Svetog Duha. Nema dokaza da je pregledan prije pronalaska, zdravstvena inspekcija sumnja u nesavjesno liječenje. Čak i da se htjelo mijenjati uzrok smrti u nalazu.

"Znam da postoje ideološke razlike znam da će i današnje nagrade laur...larooo... leurat... leurat... laaa...uerat - laurus!!! Dakle vijenac laureatima", još jedan je od izjava kojom se proslavio predsjednik Milanović.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, predsjednik RH Gaf na svečanosti VIDEO Pogledajte Milanovićevu borbu, mučila ga jedna riječ: "La..."

Država nije uspjela sudski zabraniti štrajk sudskih službenika. Oni žele povišice, ali i više solidarnosti. 

Raste BDP, usporava inflacija. Ali u nasljeđe u kućnim budžetima ostaju velike cijene. Potrošači su oprezni.

Amerika nije bankrotirala - rastao je nacionalni dug, predsjednik Joe Biden padao.

Na Kosovu kaos i već viđen scenarij sa srpskom manjinom. Prosvjedovali su, napali vojsku, novinare. Negodovali na izabrane Kosovare na lokalnim izborima. NATO šalje pojačanje. Aleksandar Vučić, uživljen u ulogu mirotvorca, traži međunarodnu reakciju.

Izrečena je posljednja haška presuda. Miloševićevi obavještajci - Stanišić i Simatović dobili su po 15 godina zatvora za zločine u Hrvatskoj i BIH.

I nakon dva desetljeća vladanja - turski predsjednik Erdogan ostaje na vlasti. Zemlja je podijeljena. Morat će riješiti tenzije sa Zapadom i čim prije "ukrotiti" inflaciju.

Više pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene