Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitamo!

Reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac osvojila čak tri medalje na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša

Reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac (Foto: Twitter)
Reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac (Foto: Twitter) Foto: Platforma X
Barbara Štrbac, dugogodišnja reporterka Dnevnika Nove TV, osvojila je čak tri medalje na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša.

Reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac na 66. Svjetskom prvenstvu novinara skijaša u francuskom skijaškom centru Val D'Arly osvojila je čak tri medalje - jednu brončanu u veleslalomu te dvije srebrne u kategorijama skijaškog trčanja i kombinacije.

Pročitajte i ovo Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage Barbara Štrbac 1. na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša - 2 čestitamo! Reporterka Nove TV Barbara Štrbac osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša u Rusiji

Ovaj novinarsko-natjecateljski susret ima tradiciju od sredine 50-ih godina prošloga stoljeća kada je osmišljen kao druženje novinara Zapada i Istoka, a danas je globalna sportsko-medijska platforma koja okuplja stotine predstavnika medija u Skijaškom klubu međunarodnih novinara.

U Val D’Arly sudjeluje 130 predstavnika medija iz 20-ak zemalja cijelog svijeta. Do 30. ožujka bit će održana natjecanja u alpskom i nordijskom skijanju, a rezultati će se bodovati i u kombinaciji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene