Provjereno večeras donosi iskaz bivše partnerice Željka Kruneša, načelnika riječke krim policije. U njemu prepričava kako ju je zlostavljao.

Galerija


Večerašnja emisija Provjereno donosi iskaze bivše partnerice načelnika riječke krim policije Željka Kruneša u kojima potvrđuje kako ju je zlostavljao jer je svjedočila da planira ubojstvo unuka obitelji Šota, s kojom je sukob kulminirao, kako obitelj tvrdi, zbog poslovnog prostora koji je htio na njihovu štetu priskrbiti svom prijatelju.

Osoba od povjerenja tajkuna Danka Končara o izvlačenju novca iz rudarske tvrtke Zviždač otkriva kako su se izvlačile milijarde iz tvrtke najbogatijeg Hrvata: "Nije me strah, što je bilo - bilo je"

Provjereno istražuje masonsku organizaciju - 6 Svađe i dosad nepoznate činjenice o masonskoj udruzi: Provjereno istražilo tajnu organizaciju koja je podigla buru u javnosti

Po službenoj dužnosti pokrenuta je istraga, a bivša partnerica ispitana je u DORH-u i PNUSKOK-u.

''Svjedokinja iskazuje da je gospodin Kruneš saznao da je ona to prenijela gospođi Šoti i tražio je od nje da to demantira ili ako je policija zove na razgovor, da o tome ne govori. Pet dana prije odlaska u Karlovac Željko joj je gurnuo dva prsta u grkljan i kazao joj je da će joj izvaditi grkljan jer tako se radilo u ratu. Uspjela je pobjeći, išla je na hitni trakt na Sušak. Međutim, on ju je presreo automobilom'', stoji u zapisniku dotične sa svjedočenja na sudu.

Izuzev zapisnika sa sudskog svjedočenja, Provjereno je došlo i u posjed e-maila u kojem je Kruneš slao prijetnje svojoj bivšoj partnerici.

O optužbama obitelji Šota oglasio se i odvjetnik Željka Kruneša s dopisom u kojemu se navodi kako je protiv njegova klijenta odbačena kaznena prijava te kako se do trenutka slanja dopisa protiv njega niti pred jednim nadležnim državnim odvjetništvom ili redovnim sudom u Republici Hrvatskoj ne vodi niti jedan kazneni postupak u kojem bi se on nalazio u procesnoj ulozi okrivljenika.

Međutim, nakon svjedočenja bivše partnerice ponovno je pokrenuta istraga s novim elementima. Cijelu priču ne propustite pogledati u večerašnjoj emisiji Provjerenog u 23 sata.