Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom u 23 sata

Bivša partnerica načelnika riječke krim policije na sudu progovorila o tome kako ju je zlostavljao: ''Gurnuo joj je dva prsta u grkljan''

Teške optužbe protiv načelnika riječke krim policije
Teške optužbe protiv načelnika riječke krim policije Provjereno
Aktualno Galerija Teške optužbe protiv načelnika riječke krim policije Teške optužbe protiv načelnika riječke krim policije Foto: Provjereno Teške optužbe protiv načelnika riječke krim policije Teške optužbe protiv načelnika riječke krim policije Foto: Provjereno Teške optužbe protiv načelnika riječke krim policije Teške optužbe protiv načelnika riječke krim policije Foto: Provjereno +0 Teške optužbe protiv načelnika riječke krim policije Galerija 1/4 >>
Provjereno večeras donosi iskaz bivše partnerice Željka Kruneša, načelnika riječke krim policije. U njemu prepričava kako ju je zlostavljao.

Večerašnja emisija Provjereno donosi iskaze bivše partnerice načelnika riječke krim policije Željka Kruneša u kojima potvrđuje kako ju je zlostavljao jer je svjedočila da planira ubojstvo unuka obitelji Šota, s kojom je sukob kulminirao, kako obitelj tvrdi, zbog poslovnog prostora koji je htio na njihovu štetu priskrbiti svom prijatelju.

Pročitajte i ovo Osoba od povjerenja tajkuna Danka Končara o izvlačenju novca iz rudarske tvrtke Progovorio za provjereno Zviždač otkriva kako su se izvlačile milijarde iz tvrtke najbogatijeg Hrvata: "Nije me strah, što je bilo - bilo je"

Pročitajte i ovo Provjereno istražuje masonsku organizaciju - 6 Večeras u Provjerenom u 22:55 Svađe i dosad nepoznate činjenice o masonskoj udruzi: Provjereno istražilo tajnu organizaciju koja je podigla buru u javnosti

Po službenoj dužnosti pokrenuta je istraga, a bivša partnerica ispitana je u DORH-u i PNUSKOK-u.

''Svjedokinja iskazuje da je gospodin Kruneš saznao da je ona to prenijela gospođi Šoti i tražio je od nje da to demantira ili ako je policija zove na razgovor, da o tome ne govori. Pet dana prije odlaska u Karlovac Željko joj je gurnuo dva prsta u grkljan i kazao joj je da će joj izvaditi grkljan jer tako se radilo u ratu. Uspjela je pobjeći, išla je na hitni trakt na Sušak. Međutim, on ju je presreo automobilom'', stoji u zapisniku dotične sa svjedočenja na sudu.

Izuzev zapisnika sa sudskog svjedočenja, Provjereno je došlo i u posjed e-maila u kojem je Kruneš slao prijetnje svojoj bivšoj partnerici.

O optužbama obitelji Šota oglasio se i odvjetnik Željka Kruneša s dopisom u kojemu se navodi kako je protiv njegova klijenta odbačena kaznena prijava te kako se do trenutka slanja dopisa protiv njega niti pred jednim nadležnim državnim odvjetništvom ili redovnim sudom u Republici Hrvatskoj ne vodi niti jedan kazneni postupak u kojem bi se on nalazio u procesnoj ulozi okrivljenika.

Međutim, nakon svjedočenja bivše partnerice ponovno je pokrenuta istraga s novim elementima. Cijelu priču ne propustite pogledati u večerašnjoj emisiji Provjerenog u 23 sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene