Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najvjerojatnije je otkazao motor

Proslavljena padobranka je stabilno, njezin suprug komentirao nesreću: " U petom letu avion je nestao s neba, a onda sam čuo hitnu..."

Pad aviona u Ježdovcu
Pad aviona u Ježdovcu Foto: Marko Todorov/Cropix
Dan nakon pada sportskog aviona suprug jedne od ozlijeđenih objasnio je kako je došlo do nesreće.

Suprug padobranke Veselke Klobučarić-Pirc ozlijeđene u padu sportskog aviona u subotu kraj Zagreba potvrdio je da je ona još uvijek u bolnici, ali stabilno.

"Bolje je nego što smo očekivali. Izudarana je, ali sve ostale funkcionira normalno. Bitno da nije ništa puklo", za 24 sata je rekao Zdravko. 

Objasnio je i kako je došlo do nesreće. 

"Cijeli dan smo imali uredno aktivnost padobranskih skokova. Sve je išlo po rasporedu. U petom letu avion je nestao s neba. Nije došao u nalet za vrijeme koje je bilo očekivano", rekao je suprug proslavljene padobranke. 

Pročitajte i ovo Osumnjičenik za Dankino ubojstvo uveden u dvorište kuće - 3 Strašna tuga Jesu li bili uračunljivi? Poznati rezultati psihijatrijskog vještačenja ubojica malene Danke, ovo su idući koraci u istrazi

Dodao je kako je zatim čuo hitnu te da je odmah znao da se nešto loše dogodilo. Hitna ga je obavijestila da idu na mjesto pada aviona i da mu još ne znaju točnu lokaciju. 

"Jedino su dobili informaciju da je šuma. Stao je motor. Nije bilo požara što je pozitivno", rekao je Zdravko. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene