Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Zagreba

FOTO Objavljene fotografije akcije spašavanja: Vidi se i avion koji se srušio među drveće

Akcija spašavanja nakon pada aviona u Zagrebu - 3
Akcija spašavanja nakon pada aviona u Zagrebu - 3 HGSS
Aktualno Galerija Akcija spašavanja nakon pada aviona u Zagrebu - 1 Akcija spašavanja nakon pada aviona u Zagrebu - 1 Foto: HGSS Akcija spašavanja nakon pada aviona u Zagrebu - 2 Akcija spašavanja nakon pada aviona u Zagrebu - 2 Foto: HGSS Akcija spašavanja nakon pada aviona u Zagrebu - 3 Akcija spašavanja nakon pada aviona u Zagrebu - 3 Foto: HGSS Akcija spašavanja nakon pada aviona u Zagrebu - 4 Akcija spašavanja nakon pada aviona u Zagrebu - 4 Foto: HGSS +1 Akcija spašavanja nakon pada aviona u Zagrebu - 5 Galerija 1/6 >>
Objavljene su fotografije akcije spašavanja nakon avionske nesreće u kojoj je jedna osoba poginula.

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) objavila je fotografije akcije spašavanja koja je uslijedila nakon pada aviona u Zagrebu u kojem je jedna osoba poginula, a četiri su ozlijeđene.

"Ekipa HGSS Stanica Samobor stigla je na teren u 17:18 sati. Na lokaciji su bili prisutni policija, vatrogasci DVD-a Stupnik i djelatnici hitne pomoći. Zrakoplov je pronađen na lokaciji Stupnički Obrež, ulica Micani u šumi", objavio je HGSS.

Pročitajte i ovo Anđelka slavi 100.rođendan Proslavila uz obitelj i Novu TV Proslavila stoti rođendan i otkrila tajnu dugovječnosti

Na fotografija se mogu vidjet pripadnici HGSS-a i djelatnici Hitne pomoći kako pomažu ozlijeđenima koji su nakon nesreće ostali u šumi te su nakon saniranja ozljeda prevezeni na daljnje liječenje.

"HGSS je zajedno s djelatnicima hitne medicinske pomoći sudjelovao u trijaži ozlijeđenih, pružanju prve pomoći i pripremi unesrećenih za transport. Na lokaciji su pronađene četiri ozlijeđene osobe i jedna smrtno stradala osoba. Zajedničkim snagama svih službi, unesrećeni su transportirani do vozila hitne medicinske službe (HMS). Na intervenciji su još sudjelovali helikopter HMS-a i helikopter MUP-a", objasnili su iz HGSS-a.

"Zajedničkim radom službi omogućeno je brzo pružanje pomoći unesrećenima i njihov brzi transport do najbližih medicinskih ustanova", dodali su.

Pročitajte i ovo U šumi kraj Kerestinca srušio se manji zrakoplov - 9 Hitne službe na terenu FOTOGALERIJA Pogledajte prve fotografije s mjesta nesreće nakon što se u blizini Zagreba srušio avion

Na fotografijama se može vidjeti i avion koji se srušio među drveće..

"HGSS izražava sućut obitelji poginulog. Ovaj događaj podsjetnik je na važnost koordiniranog djelovanja svih službi u kriznim situacijama. Ovakvi scenariji redovito se uvježbavaju kako bi HGSS, kao i ostale žurne službe, bili spremni za ovakve i slične intervencije", zaključili su iz HGSS-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene