Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izgubila novac

Prijavila krađu, a kada je policija pokucala na vrata imala je što za vidjeti: "Te noći sam se prepala"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što je prijavila krađu, policija je u stanu 22-godišnjakinje pronašla novac, ali i otkrila da se bavi prostitucijom.

Krajem rujna prošle godine u Zagrebu je uhićena 22-godišnja frizerka nakon što je oko 22 sata pozvala policiju. Rekla je da joj je netko ukrao novac, a kada su policajci stigli u stan, pronašli su ga. 

Tada je policija otkrila da se frizerka bavi prostitucijom. U stanu na drugom katu u kojem je u najmu pružala je, prema presudi, seksualne usluge a novac, a klijente je nalazila putem oglasnika na različitim stranicama, piše Danica.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Gong analizirao HDZ botovima napada oporbu i građane: "Takvim se metodama koristio i Aleksandar Vučić"

22-godišnjakinja je na sudu sve priznala, rekla je da se uglavnom družila sa svojim vršnjacima i prijateljima koji su i te večeri bili zatečeni kod nje u stanu.

"Te noći sam se prepala i pozvala policiji jer sam mislila da sam pokradena. No, policajac je u sobi našao moju malu torbicu u kojoj su bili ti novci, koje sam ja u tu torbicu i spremila, ali sam to na žalost zaboravila.

Ti novci koji su mi oduzeti nisu zarađeni od prostitucije, već od sezonskog posla, što se može i provjeriti", ispričala je.

Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog Valerij Bojarinev Putinova otvorena nagrada za mučenje: Promaknuo visokog dužnosnika zatvora u kojem je Navaljni preminuo

Proglašena je krivom, a sutkinja ju je osudila na 100 eura kazne te 15 eura prekršajnih troškova. Dva dana je provela u policijskom pritvoru pa se od kazne oduzima 80 eura.

Policija je tražila da se novac koji je pronađen u torbici trajno oduzme, ali je sutkinja presudila da se svih 625 eura mora vratiti jer nema dokaza da je novac zarađen seksualnim uslugama, dodaje Danica.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene