Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ivana Petrović

Pregled tjedna: "Nebo je izgledalo kao da su se grčki bogovi posvađali"

Ivana Petrović se osvrnula na događaje koji su obilježili tjedan iza nas.

Ivana Petrović je u pregledu tjedna istaknula da je nebo iznad Zagreba zbog nevremena izgledalo kao da su se grčki bogovi posvađali pa jedni na druge počeli bacati gromove i munje

"Vrijeme kod nas, ali i u dobrom dijelu Europe, je kao da živimo u posljednjim vremenima. U Italiji oko je oko Milana bilo tuča i gromada leda neviđene veličine koje su padale sa neba, kao da se Zeus naljutio na Pana", rekla je.

Pročitajte i ovo Darijo Brzoja Meteorolog Dnevnika Nove TV Darijo Brzoja o oluji na Kvarneru i vremenu pred nama: "Sredinom tjedna stiže promjena vremena"

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje - 3 Napad u Dubravi Majka pretučenog mladića progovorila za Dnevnik Nove TV: "Pun je modrica i u šoku. Ne zna zašto se to dogodilo njemu"

Tjedan iza nas obilježio je i susret predsjednika Zorana Milanovića i Milorada Dodika na Hvaru, gdje je Dodik stigao helikopterom specijalnih postrojbi Srbije.

"On ima i borbene performanse i nužno se tretira kao srpska državna letjelica koja u Hrvatsku ne može ući bez odobrenja Ministarstva vanjskih poslova, uz prethodnu notu nadležnog veleposlanstva te suglasnost Ministarstva obrane i državne agencije za civilni zračni promet. Spomenuta ministarstva Ured predsjednika nije kontaktirao", napomenula je.

"Uglavnom, Dodik i svita su letjeli po Hrvatskoj, možda i snimili za Aleksandra Vučića ili Dodikovog druga Vladimira Putina sve što ih zanima. Onda je Dodik s Hvara odletio ravno Vučiću na vojnu vježbu vojske Srbije vratiti mu helikopter. Vučić je izjavom lijepo nasadio Hrvatsku", dodala je.

Više o događajima koji su obilježili tjedan iza nas možete pogledati u prilogu na vrhu članka.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene