Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brzo se vraća obavezama

Predsjednik o operaciji koljena na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Josipović zbog bolova u koljenu mora na operaciju. Otkazao je obveze za sljedećih nekoliko dana.

Već danima predsjednik trpi bol u koljenu lijeve noge. Riječ je o ozljedi meniskusa i ide na operaciju. S takvim ozljedama, tvrdi prof. Nemec službeni liječnik nogometne reprezentacije, najčešće muku muče sportaši.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Slika nije dostupna 'Nisam konkurentan' Predsjednik Ivo Josipović mora na operaciju

'Do tih ozljeda dolazi kod nekih pokreta u koljenu kod kojih meniskus ne može izbjeći pritisak natkoljenice i potkoljenice i dolazi do pucanja meniskusa zbog toga pacijent osjeća bolove i preskok u koljenu', pojasnio je prof Nemec.

Neugodni bolovi rješavaju se operacijom. A da ne misli dugo mirovati, poručio je predsjednik i putem Facebooka. 'Dragi prijatelji, zatrpan sam danas Vašim porukama.
Riječ je o doista malenoj kirurškoj intervenciji i već za koji dan se vraćam svojim obvezama. Puno hvala na Vašoj podršci i dobrim željama', napisao je predsjednik.

Ovo je neuobičajena situacija. Predsjednik na operaciji, šef sabora na Kosovu, a premijerka u kampanji. No država uvijek mora funkcionirati. Po Ustavu, predsjednika mijenja prvi čovjek sabora koji je na toj funkciji do novog saziva. Ako njega nema, na red dolaze potpredsjednici.

A kako je riječ o rutinskoj operaciji, iako Ustav propisuje tko koga mijenja, tako nešto neće biti potrebno.Predsjednik je povratak na posao najavio već za subotu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene