Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obaviještena o akcijama na terenu

Predsjednica iz Kanade poručila građanima: "Pozorno pratim situaciju oko poplava. U mislima sam sa svima kojima će i ova noć biti besana"

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom u Kanadi (Foto: DNEVNIK.hr)
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom u Kanadi (Foto: DNEVNIK.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Situaciju vezanu za poplave u Hrvatskoj budno prati i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja se nalazi u radnom posjetu Kanadi. Predsjednica je poručila u objavi na Twitteru da je u mislima sa svima i da je čeka još jedna besana noć.

"I ovdje u Kanadi pozorno pratim situaciju oko poplava u našoj zemlji. Obaviještena sam o angažiranosti službi na terenu. Informacije ukazuju na spremnost sustava zaštite od poplava, a pripravne su i postrojbe Hrvatske vojske. U mislima sam sa svima kojima će i ova noć biti besana", napisala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na svojem profilu na Twitteru.

Pročitajte i ovo Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala" Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni

Podsjetimo, Predsjednica je u radnom posjetu Kanadi, što je ujedno i prvi službeni posjet hrvatskog predsjednika toj državi. Predsjednica je razgovarala s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom te obilazi zajednice hrvatskih iseljenika u toj zemlji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene