Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom u Kanadi (Foto: DNEVNIK.hr)
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom u Kanadi (Foto: DNEVNIK.hr)

Situaciju vezanu za poplave u Hrvatskoj budno prati i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja se nalazi u radnom posjetu Kanadi. Predsjednica je poručila u objavi na Twitteru da je u mislima sa svima i da je čeka još jedna besana noć.


"I ovdje u Kanadi pozorno pratim situaciju oko poplava u našoj zemlji. Obaviještena sam o angažiranosti službi na terenu. Informacije ukazuju na spremnost sustava zaštite od poplava, a pripravne su i postrojbe Hrvatske vojske. U mislima sam sa svima kojima će i ova noć biti besana", napisala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na svojem profilu na Twitteru.

Vezani članci Mnogo HDZ-ovaca (Foto: Dnevnik.hr) Vruća politička jesen u Saboru: HDZ raspravlja o aktualnim pitanjima, ali i dalje iskri na relaciji Plenković - Kovač Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Predsjednica optimistična uoči predsjedničke kampanje: ''Ne razmišljam ni o kakvim sabotažama''

Podsjetimo, Predsjednica je u radnom posjetu Kanadi, što je ujedno i prvi službeni posjet hrvatskog predsjednika toj državi. Predsjednica je razgovarala s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom te obilazi zajednice hrvatskih iseljenika u toj zemlji.