Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom u Kanadi (Foto: DNEVNIK.hr)
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom u Kanadi (Foto: DNEVNIK.hr)

Situaciju vezanu za poplave u Hrvatskoj budno prati i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja se nalazi u radnom posjetu Kanadi. Predsjednica je poručila u objavi na Twitteru da je u mislima sa svima i da je čeka još jedna besana noć.


"I ovdje u Kanadi pozorno pratim situaciju oko poplava u našoj zemlji. Obaviještena sam o angažiranosti službi na terenu. Informacije ukazuju na spremnost sustava zaštite od poplava, a pripravne su i postrojbe Hrvatske vojske. U mislima sam sa svima kojima će i ova noć biti besana", napisala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na svojem profilu na Twitteru.

Vezani članci Milan Bandić i Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Bandić objavio da će na predsjedničkim izborima podržati Kolindu Grabar-Kitarović: "Ne trebaju nam istrošeni političari" Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Rujevici (Foto: Pixsell,Igor Soban) - 4 Euforija na tribinama: Pogledajte kako je razdragana Kolinda Grabar-Kitarović navijala za Vatrene

Podsjetimo, Predsjednica je u radnom posjetu Kanadi, što je ujedno i prvi službeni posjet hrvatskog predsjednika toj državi. Predsjednica je razgovarala s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom te obilazi zajednice hrvatskih iseljenika u toj zemlji.