Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTVRĐENO DNEVNIK.HR-u

Ovaj čovjek vodit će HNS do izbora novog predsjednika (ili predsjednice)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je bilo nagađanja da bi Predrag Štromar mogao dati ostavku, budući da je izgubio izbore za varaždinskog župana, i to od Radimira Čačića, DNEVNIK.hr-u danas je iz HNS-a potvrđeno kako to nije učinio. Stoga će Štromar, prvi potpredsjednik stranke, preuzeti vođenje HNS-a do unutarstranačkih izbora.

Nakon jučerašnje ostavke koju je dao predsjednik stranke Ivan Vrdoljak postavilo se pitanje i tko će zasjesti na čelo HNS-a. Iako se odmah u kuloarima počelo govoriti da bi ga mogla naslijediti Anka Marak Taritaš, do održavanja unutarstranačkih izbora njegove će dužnosti preuzeti prvi potpredsjednik stranke Predrag Štromar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 78 GLASOVA "ZA" Gotovo je: HNS ide u pregovore o koaliciji s HDZ-om, Štromar objasnio zašto Slika nije dostupna PROBLEMI ZA HNS Sudbinski tjedan za najvećeg gubitnika izbora - kako će se razriješiti duboka kriza?

Iako je bilo nagađanja da bi i Štromar mogao dati ostavku, budući da je izgubio izbore za varaždinskog župana, i to od Radimira Čačića, DNEVNIK.hr-u danas je iz HNS-a potvrđeno kako to nije učinio.

Podsjetimo, Štromar je dio struje koja je podržavala Vrdoljaka i zalagala se za suradnju s HDZ-om, a što dodatno dobiva na težini uoči današnje sjednice Središnjeg odbora stranke, na kojoj se odlučuje hoće li biti prihvaćena odluka Predsjedništva da se ne ide u dogovor sa strankom Andreja Plenkovića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene