Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Dnevniku Nove TV

Poziv u posebnoj misiji: Dvjema šibenskim udrugama pripremili su pravo blagdansko iznenađenje

Aktualno Galerija Poziv u blagdanskoj misiji Poziv u blagdanskoj misiji Foto: Dnevnik Nove TV Poziv u blagdanskoj misiji Poziv u blagdanskoj misiji Foto: Dnevnik Nove TV Franka Žalac i Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Franka Žalac i Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Marijana Rajić i Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Marijana Rajić i Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV +2 Majda Ivanda Galerija 1/7 >>
Nakon što su prošle godine u blagdansko vrijeme razveselili štićenike dječjeg doma u Lipiku, ekipa ''Poziva'' večeras s istom misijom odlazi u Šibenik gdje su apel za pomoć uputile dvije udruge: Aurora Šibenik i Izvor ljubavi.

Udruge Aurora Šibenik i Izvor ljubavi bore se s financijskim problemima koji bi se mogli odraziti na njihov rad i živote njihovih korisnika.

No, kako bi im izmamili osmjehe na lica i uljepšali im nadolazeće blagdane, ekipa Poziva pripremila im je veliko iznenađenje – koncert omiljene im grupe Dalmatino.

''Uvjerili smo se još prošle godine kako nema većeg poklona od iskrenog osmjeha i veselja, posebno djece. Donijeti nekome radost u život, makar i nakratko, htjeli smo i ove godine. Reakcije i atmosfera koje donosimo iz Šibenika potvrda su da smo u tome i uspjeli i vjerujem da gledatelje neće ostaviti ravnodušnima. No, krajnji cilj je da zajedničkim snagama omogućimo ovim udrugama nesmetan rad, da im pomognemo kako bi one dalje nastavile pomagati drugima“, rekao je Domagoj Mikić, urednik i voditelj rubrike Poziv Dnevnika Nove TV.

Poziv u blagdanskoj misiji Poziv u blagdanskoj misiji (Foto: Dnevnik Nove TV)

Pročitajte i ovo Milanović, Plenković, Jandroković Sretan Božić Državni vrh poslao svoje božićne čestitke, doznajte što su nam u njima zaželjeli

Pročitajte i ovo Ilustracija 12 mjeseci Božićne lampice, socijalni leptirići i lijek nadohvat ruke: "Nismo svi isti, ali jedna potreba svima nam je zajednička''

Kako bi blagdanski ''Poziv" ovu emotivnu priču prenio na male ekrane, zaslužna je ekipa Nove TV predvođena direktorom fotografije Kristijanom Jantonom te snimateljima Jakšom Jukicom i Danom Margetićem, dok je za montažu zaslužan Igor Lovrenčić.

Poziv gledajte večeras u Dnevniku Nove TV u 19 sati.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene