Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poziv Domagoja Mikića

Zbog ovih priča institucije su se probudile, a vaši životi promijenili: Osmijeh na licima sugovornika poklon je za kraj godine

Aktualno Galerija Domagoj Mikić Domagoj Mikić Foto: DNEVNIK.hr Poziv; ilustracija - 2 Poziv; ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Poziv; ilustracija - 3 Poziv; ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Poziv; ilustracija - 4 Poziv; ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Poziv; ilustracija - 1 Galerija 1/5 >>
Ekipa Poziva je tijekom godine donijela priče iz svih krajeva Hrvatske. U posljednjem Pozivu u godini pogledajte što se sve promijenilo nakon njihovih reportaža.

Poziv Domagoja Mikića je u 2023. godini svojim pričama promijenio mnoge živote. Početkom godine ispričali su priču o 50-ak djece kojima je Dječji dom Lipik koji je bio daleko od sigurnog i ugodnog mjesta za stanovanje.

Reporteri Poziva izvještavali su i iz grada Buzeta gdje su se u problemu našli obrtnici. Stvari se nakon Poziva mijenjaju na izlazu s autoceste u Jastrebarsko.

Pročitajte i ovo Pacijet u St. Francis Medical Centeru sretne vijesti Pronađena obitelj muškarca čiji jezik nitko nije razumio: "Bit će im sretna Nova godina"

Zbog neadekvatnog prijevoza pacijenata iz Zadra, ekipa Poziva putovala je u Dalmaciju.

Jedna od priča koja je probudila institucije bila je i ona iz zagrebačke Dubrave iz koje je ekipa Poziva donijela priču o ilegalnom useljenju višečlane obitelji u gradski stan.

Ekipa Poziva bila je u selu Dolci nadomak Orahovice gdje su Hrvatske vode planirale graditi retenciju.

Progovarali su o ljudima koji su od svoje kuće, dvorišta i stanova napravili odlagališta otpada.

Pročitajte i ovo Most mladosti u Zagrebu u Zagrebu Kod Mosta mladosti pronađeno žensko tijelo: Policija objavila detalje

Nakon što je ekipa Poziva izvijestila o obiteljima koje ne mogu useliti u svoje stanove u Šibeniku, i tamo su se stvari počele mijenjati.

Pretposljednji Poziv donio je priču o dvije udruge koje trebaju pomoć. Izvoru ljubavi, jedinoj udruzi u Šibensko-kninskoj županiji koja pruža pomoć djeci s teškoćama u učenju, nakon 16 godina prijeti scenarij ključ u bravu, a sve zbog nedostatnih sredstava za plaćanje stručnih suradnika.

S druge strane, mladi parasportaši iz udruge Aurora morat će otkazati putovanja na sljedeća natjecanja jer kombi koji imaju više je kod mehaničara, nego na cesti. Kako podržati rad udruga, možete doznati na Facebok stranici poziva.

U prilogu pogledajte do kakvih je promjena došlo nakon Poziva i priča iz cijele Hrvatske.

Svoju priču možete poslati i putem Facebook stranice ili putem web-forme, na mail poziv@novatv.hr te na WhatsApp i Viber na broj redakcije 095 2911 911.

 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene