Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gori već sata

Drama u Vinjanima Donjim: Vatra opet zaprijetila kućama, gašenje je otežano

Požari poharali Dalmaciju - 9
Požari poharali Dalmaciju - 9 Foto: DNEVNIK.hr
Požar na području Vinjana Donjih kod Imotskog, u nedjelju poslijepodne po drugi puta danas je zaprijetio da će zahvatiti kuće u naseljima Tolići i Perići, ali su ih gasitelji uz pomoć kanadera uspjeli spasiti, doznaje se u DVD-u Imotski.

I u prijepodnevnim satima vatra se jako približila kućama u tim naseljima, ali je također uz pomoć kanadera zaustavljeno širenje požara prema kućama.

Pročitajte i ovo Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura

Zbog pogoršanja stanja tijekom popodneva na požarištu je povećan broj gasitelja pa ih je ondje trenutačno oko 80, rekli su u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu (DVD) Imotski.

U predvečernjim satima stanje na požarištu se malo smirilo, ali cijelu noć će ne njemu dežurati vatrogasci, najavili su iz imotskoga DVD-a.

Požar na području Vinjana Donjih planuo je prije više od 24 sata, a gašenje je otežano jer je vatra na nepristupačnom terenu pa su danas intervenirale i zračne snage pomažući vatrogascima na terenu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene